Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Toszkánia tésztái

Pasta Bazár Trattoria BudapestPasta Bazár Trattoria Budapest a térképen

2016. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. december 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez az olasz tésztás étterem már 1996 óta működik a Podmaniczky utcában. A portál eléggé visszafogott, a Gösser felirat alatt 2 zöld napárnyékoló alatt található a bejárat. A benti rész dekorációja nagyon kellemes, a falakon a toszkán tájak köszönnek vissza falfestés formájában, meleg barna színek dominálnak az apró kockás asztalterítőben és a csempedíszeken is.
A meglehetősen hosszú étlapról az egyik legegyszerűbb, közismert ételt, spaghetti al pomodoro-t kértem, azaz paradicsommártásos spagettit, amelyet természetesen parmezánnal szórnak meg. Mivel a hely tésztákban erős, a többiek is tésztát választottak: pennét (tollhegy), tagliatellét (széles metélt). De volt gnocchi, rigatoni és tortellini is többféle mártással. Igazság szerint bármelyik tésztát tudják kombinálni bármelyik, az étlapon szereplő feltéttel és mártással. Az ételekkel összességében elégedettek voltunk, az adagok nem túl nagyok, egy fogással nem lehet jóllakni. (a facebook oldalukon lévő fotókon nagyobb adagokat láttunk, mint amit mi kaptunk). Árban a feltéttől függően 1080-1880 Ft alakulnak az árak. Tésztákon kívül természetesen pizzát is sütnek, de ezt nem teszteltük.
A felszolgáló hölgy nem volt egyáltalán kedves, és nem érdeklődött, hogy ízlettek-e a tészták (pedig amúgy igen).
2016 nyár óta a régi név mellett a Pasta Bazár nevet is használják, talán azért, hogy a külföldiek is könnyebben megtalálják őket. A blokkon P. Pasta Kft. cégnév szerepelt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (13)
Pasta Bazár Trattoria Budapest - Külső képPasta Bazár Trattoria Budapest - Étel/italPasta Bazár Trattoria Budapest - Étlap/itallapPasta Bazár Trattoria Budapest - BelsőPasta Bazár Trattoria Budapest - BelsőPasta Bazár Trattoria Budapest - BelsőPasta Bazár Trattoria Budapest - Étlap/itallapPasta Bazár Trattoria Budapest - Étlap/itallapPasta Bazár Trattoria Budapest - Külső képPasta Bazár Trattoria Budapest - Étlap/itallapPasta Bazár Trattoria Budapest - Külső képPasta Bazár Trattoria Budapest - Étlap/itallapPasta Bazár Trattoria Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Aqua Hotel Gyula - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.09.01-ig
Aqua Hotel Gyula
34.950 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval