Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sok jóból kiváló élmény

One Beer BudapestOne Beer Budapest a térképen

Kiváló 2016. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. december 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A One Beer nevű sörözőbe már egy ízben be szerettünk volna menni, kívülről hatalmas felirat hirdette, hogy megnyitottak. Bent viszont még nagyban zajlottak a munkálatok, a munkásokat meg – érthető módon – baromira nem érdekelte, hogy a potenciális vendégkört frusztrálja az, ha ki van írva, hogy megnyitottak, közben meg ki tudja mikorra várható a tényleges nyitás.
No sebaj, valamilyen úton elért engem pár hét múlva a hír, hogy a hely megnyitott, úgyhogy egyik decemberi kocsmakörutunkat errefelé irányítottam a budai egységek meglátogatása után.
Elsősorban cseh söreik vannak, a kiszolgálás kedves, bár unszolástől nem mentes, rendeléskor a csapos nyomja a vendéget a nagyobb adag rendelésének irányában, azért ez egy idő után idegesítővé válik.
Hat sört tartanak csapon és 15-öt üvegben, a Bernard, Primator, Lobkovitz és társai mellett van Iron Maiden sörük is, ami bizony sokkal jobb a társainál a Motörheadnél és az AC/DC-nél. Félreértés ne essék, nem zenéről beszélek, bár a zene terén is megáll a dolog, hanem sörökről.
Jómagam egy pohár Primator India Pale Alet (490) rendeltem (miegyebet?), társaim Primator Svetly Vycepni-t pohárral (250 ft), illetve Bernard lágert korsóval (590), sőt egyikünk bevadult és sör helyett gyorsítót kért, konkrétan Zubrovkát 450 ft volt a 4 cl.
A tágas galérián ültünk le és kifejezetten jól éreztük magunkat.
Jó volt ez a hely, kicsivel a jónál is jobb, legyen ez is karácsonyi bónuszként 5 pont az összesítés terén.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (7)
One Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Étlap/itallapOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - Egyéb

One Beer további értékelései

2023.12.12egyedül
Kiváló
Sompolyogtam a magyar főváros nagykörútján a mai ebédem után, hogy tán innék valamit valahol. Talán olyan helyet keressünk, ahol régen voltam... és hopp, itt van a Stextől nem is messze az One Beer... benéztem a sötét ablakon át, pfejj, nincs bent senki... de aztán kiderült, hogy dehogynem, a...
Népszerű szállások a környéken
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval