Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hawaii hangulatok

Ono Poké Bowl Bar - Bartók Béla út BudapestOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest a térképen

2019. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. december 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Na, ilyen sem volt még Budapesten, de most már ez is van, hawaii típusú bisztró, amelynek specialitása a Poké, ami állítólag a hawaii emberek tradicionális étele, egy kerek tálban csirkehús vagy tengeri halfalatok (lazac, tonhal), zöldségekkel, szósszal. Vannak előre összeállított szettek - wasabi csirke, mogyorós csirke, Sriracha lazac (kis- vagy nagyadag 1700-2190 Ft), valamint saját választás szerint is összerakhatjuk a tálunkat. Csirke, halas vagy húsmentes alapra - rizses - 5 féle zöldség, szósz, ropogós és szezámmag választható (1780-2830 Ft/ kis vagy nagy adag, az ár a mennyiség mellett a választott hústól függ, a tonhalas a legdrágább).
A rendelés felvétele után frissen készítik össze a tálat, a vendégek egy számozott csipogót kapnak, amely pár perc múlva bejelez, amikor az étel elkészült.
A pult mellett szúrtam ki a hűtőpultban egy izgalmas pohárdesszertet, sós-karamellás rizspudingot, amelyet még megszórtak mogyoróval és banán chipsszel díszítették fel (650 Ft). Nagyon finom, izgalmas desszert, amit akár otthon is el lehet készíteni.
A beltér tágas, szellős, légies, sok élő növénnyel tették élettelivé. A lenit rész mellett 2 oldalon kis galéria is található, fonott székekkel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Ono Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - Külső képOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - Külső képOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - BelsőOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - BelsőOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - BelsőOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - BelsőOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - Étlap/itallapOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - Étlap/itallapOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - Étlap/itallapOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - Étlap/itallapOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - BelsőOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - BelsőOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - BelsőOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - Étel/italOno Poké Bowl Bar - Bartók Béla út Budapest - Belső

Ono Poké Bowl Bar - Bartók Béla út további értékelései

2024.01.13egyedül
Azután, hogy megmártóztam a Jurányi utcai Poké Bowl stb. Hawaiiban, eljött az idő, hogy másnap a Bartók Béla úton folytassam. A korábbit nem, de ezt a Gárdonyi térit nyugodtan írhatjuk ZigZag számlájára megint, ő volt az, aki itt is kiülte nekem előre a széket. Szóval a levesemet megettem az...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Karos Spa Zalakaros - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Karos Spa Zalakaros
79.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!