Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Én még emlékszem az ezer lírásra

Osteria Mille Lire BudapestOsteria Mille Lire Budapest a térképen

Kiváló 2018. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Helyszín: Szent István körút, majdnem a Nyugatinál. Nagy alapterületű étterem, ahol az üzemeltető és a stílus 1-2 évente változott, talán ez most már be fog jönni, nekem legalábbis szimpatikus volt. Két tipikus olasz szakállas pasas nagyon olasz étterme (egyikük Daniele, a másikuk talán Massimo?). Olyannyira, hogy a weboldaluk is olasz nyelvű. A vendégekkel is simán beszélgetnek lelkesen olaszul, függetlenül attól, hogy ő érti-e. Barátságos, oldott a hangulat. Esténként spontán táncestek is ki szoktak alakulni. A kerületi facebook csoportban olvastam róluk, hogy valóban autentikus a hely és a helyi olaszok is csapatosan járnak ide.
Pizza, tészta, tengeri herkentyűk, a jól ismert olasz fogások szerepelnek az étlapon. Nem olcsó hely, előételek 2000 Ft környékén, főételek 2500-4500 Ft között.
Mi mást, mint a tiramisut kóstoltam meg (950 Ft), valamint hozzá cappuccino-t (500 Ft), Cavaliere márkájú, nem volt ismerős máshonnan. Erős, tradicionális, olasz pörkölésű. 10% kötelező szervizdíjat számolnak fel, ez esetben korrektnek tartottam, mert itt tényleg foglalkoznak, törődnek a vendégekkel.
Szívesen ennék náluk mást is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (13)
Osteria Mille Lire Budapest - Külső képOsteria Mille Lire Budapest - BelsőOsteria Mille Lire Budapest - BelsőOsteria Mille Lire Budapest - Étel/italOsteria Mille Lire Budapest - Étel/italOsteria Mille Lire Budapest - Étel/italOsteria Mille Lire Budapest - Étel/italOsteria Mille Lire Budapest - BelsőOsteria Mille Lire Budapest - BelsőOsteria Mille Lire Budapest - MosdóOsteria Mille Lire Budapest - BelsőOsteria Mille Lire Budapest - Külső képOsteria Mille Lire Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
129.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.25-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Nyári kiruccanás
Nyári kiruccanás
06.15-08.31.
Sokoró Fogadó Sokorópátka
156.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval