Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó thai hely

Padthai Wokbar - Bécsi út BudapestPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest a térképen

2017. januárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pad Thai eddigi egységeit már sikerült végigjárni, már persze, ha nem nyitottak azóta egy ötödiket is.  Az Október 6. utcában, ha jól emlékszem, négy éve voltam először, majd jött a Gozsdu udvar, végül az Egyetem tér, s most végre eljutottunk a Kolosy téri egységbe is.
Itt zavart a hangos zene, ez nem tűnt fel a többi egységekben. A dizájn hasonló mindenütt, de nem egyforma, nekem az Október 6 utcai tetszett a legjobban.
Ettünk ragacsos rizset mangóval (590), Tom Ka Ghai (1090) és rákos Tom Yum levest (1590). A két leves nekem nem adta azt az élmény, amit megszoktam és elvártam, de a társaim nagyon meg voltak elégedve. Rendeltem egy uborka-lime-gyömbér cukormentes italt is, ez is jó volt.
Szeretem ezeket a helyeket, amikor wokot rendeltünk, az is rendben volt, de az igazság az, hogy a Buddha hálózat jobban tetszik, mind beltérre, mind ár/érték arányban, a kiszolgálás viszont itt jobb.
Akárhogy is: erős négy pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (8)
Padthai Wokbar - Bécsi út Budapest - EgyébPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - EgyébPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - BelsőPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - BelsőPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étel/italPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étel/italPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étel/italPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étel/ital

Padthai Wokbar - Bécsi út további értékelései

2023.06.11egyedül
Kiváló
A Kolosy téren ért az ebédidő május végén, így kipróbáltam a Padthai itteni egységét. Az árak és a választék a lánc többi tagjával azonos, a kiszolgálás módja is. A kiszolgálás gyorsétteremhez képest egész kedves, 10 -12 perc alatt elkészült az étel , pedig elég sokan voltak. Az ízek...
2019.12.26egyedül
A Pad Thai thaiföldi ételekre szakosodott étterem-lánc óbudai egysége a Kolosy téri piac mögötti sétálóutcában található. Elég nagy az alapterülete, sok asztaluk van, az üvegezett téliesített veranda különösen kellemes. A beltérben a szokásos Pad Thai-os dekoráció köszön vissza itt is. Az...
2019.10.05kollégákkal
Kiváló
Ízléses a berendezés, gyors a kiszolgálás, nagyon finom és bőséges az étel. A desszertek meg leírhatatlanul fantasztikusak.
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.03.03-ig
Hotel Laroba Alsóörs
44.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval