Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tonkababos karácsony

Padthai Wokbar - Bécsi út BudapestPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest a térképen

2019. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. december 26.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pad Thai thaiföldi ételekre szakosodott étterem-lánc óbudai egysége a Kolosy téri piac mögötti sétálóutcában található. Elég nagy az alapterülete, sok asztaluk van, az üvegezett téliesített veranda különösen kellemes.
A beltérben a szokásos Pad Thai-os dekoráció köszön vissza itt is.
Az ételek rendelése a pultnál történik, összetevőnként, a fizetés is ez alapján kerül megállapításra, hogy miket válogatunk össze a rizs vagy tészta alapra, amelyet a rendelést követően az üveg mögötti látványkonyhában készítenek el az ázsiai - de abban nem feltétlenül vagyok biztos, hogy thai - szakácsok.
Az árak és az ételkínálat is egységes a láncon belül. Nem tartom olcsó helynek, figyelembe véve, hogy egy húst is tartalmazó egytálétel pár kiegészítővel - bambuszrügy, kínai kel, fafülgomba, zöldség mix könnyen 3000 Ft környékére is ugorhat.
Az elkészült ételeket papírdobozba lapátolják, sorszám alapján vehetjük át, amelyet a digitális kijelző mutat. A kijelzőt csak az asztalok kis részénél lehet látni.
Ahogy az előző értékelő is megjegyezte, a desszertjeik nagyon finomak. A pénztár melletti hűtőpultból lehet kiválasztani a számunkra legszimpatikusabb rombusz alakú dobozkát. Minden desszertkrém 690 Ft-ba kerül. A karácsonyi idényjellegű desszertet, a tonkababos csokoládékrémet választottam, ami tömény, kiadós, karakteres, kifejezetten laktató volt.
A gyümölcslevek is klasszak, ezúttal a mangó-bazsalikom-menta-lime kombinációt választottam. Ízre finom volt, de meg kell jegyezzem, hogy elég kevés volt a gyümölcstartalom a víz javára (550 Ft a 0,5 literes palack).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (22)
Padthai Wokbar - Bécsi út Budapest - BelsőPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - BelsőPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - BelsőPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - BelsőPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étel/italPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - BelsőPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étel/italPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étel/italPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étel/italPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - BelsőPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étel/italPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étel/italPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étel/italPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Külső képPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Külső képPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Külső képPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - BelsőPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Külső képPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étlap/itallapPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - BelsőPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Étlap/itallapPadthai Wokbar - Bécsi út Budapest - Külső kép

Padthai Wokbar - Bécsi út további értékelései

2023.06.11egyedül
Kiváló
A Kolosy téren ért az ebédidő május végén, így kipróbáltam a Padthai itteni egységét. Az árak és a választék a lánc többi tagjával azonos, a kiszolgálás módja is. A kiszolgálás gyorsétteremhez képest egész kedves, 10 -12 perc alatt elkészült az étel , pedig elég sokan voltak. Az ízek...
2019.10.05kollégákkal
Kiváló
Ízléses a berendezés, gyors a kiszolgálás, nagyon finom és bőséges az étel. A desszertek meg leírhatatlanul fantasztikusak.
2017.05.29a párjával
Kiváló
Nem tudjuk megunni. Hagyomanyos rantott husos vasarnapi ebed helyett mi a wok tesztakra szavazunk. 2 hetente biztosan beterunk. Sokfele tesztat kiprobaltunk az elmult 3 evben de a favorit tovabbra is a rak+zoldsegmix+thailand padthai szosz. Pozitiv, hogy nagyon gyors a kiszolgalas tehat ehhalan...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
91.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
64.969 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval