Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Modern

Palack Borbár BudapestPalack Borbár Budapest a térképen

Átlagos 2017. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. november 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ahogy a neve sugallja, ennek a helynek a lényege, hogy rengeteg féle bort lehet megkóstolni. Szerepelnek némileg kevésbé ismert nevek is a borlapon, így tényleg egy jó lehetőséget nyújthat ez a bár.

Sajnos a borlap/étlap nem igazán jól sikerült, nem annyira jól áttekinthető, sokat kell bogarászni. Ez azért tűnt fel, mivel előtte a honlapon megnézve az ételekről képek is vannak, a helyre megérkezve pedig csak egy gemkapoccsal összerakott dolog van. Persze ez még nem annyira nagy baj.

Sokkal zavaróbb, hogy a hely túlzsúfolt (legalábbis a belső teremben, ahol ültünk), az egyik asztalnál lévő szék már a másik asztalnál lévő székhez ér hozzá. Ennek megfelelően ha a szomszéd asztalnál egy eléggé hangos társaság ül, akkor a közelség miatt ez már kifejezetten zavaró tud lenni.

A hangok tekintetében mindezeket tetézi a lakótelepi, olcsó pizzériák világát idéző "rádiózene" (azaz mintha -vagy ténylegesen?- egy kereskedelmi rádiót kellene hallgatni).

A berendezés modern, de igazából modoros, elég műanyag hatást kelt.

Az ételek íze jó lenne (többet is próbáltunk), ha valaki az előző körülmények mellett képes kellőképpen értékelni egy finom ételt.

A hely persze nem reménytelen, lehet inni finom borokat, és enni jó ételeket (javaslok egy csendesebb estét a hét közepén). Viszont a túlárazottság miatt és figyelembe véve azt, hogy Budapesten milyen jó helyek vannak (akár ebben a műfajban is) inkább nem ajánlanám ezt a helyet (hanem helyette mást).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Palack Borbár további értékelései

2018.04.23a párjával
Hangulatos és ötletes a hely kialakítása a régi házasságkötő teremben. Nagyon sokféle bor van - ismertek és kevésbé ismertek is, amikből a felszolgálók készségesen ajánlanak az ízlésünknek megfelelően. Szerdánként lehet "tesztelni" - 5 bort lehet végigkóstolni szakszerű ismertetés mellett,...
2016.12.18kollégákkal
Kiváló
Egyik üzleti partnerünk meghívására vettünk részt az évzáró bankettjükön, amelyet a Gellért téri Palack Borbár belső termében tartottak. Igazán kellemes, fiatalos, barátságos hangulatú hely. A kiszolgálás végig maximálisan figyelmes, segítőkész, ugyanakkor nagyon közvetlen volt. Érkezéskor...
2016.01.10a párjával
Kiváló
Nehéz eldönteni, hogy sok vagy kevés az a kb. tucatnyi első osztályú borbár Budapesten az Etaptól a Kadarkán át a DiVinoig. Minden esetre a Palack is közéjük tartozik. Történt tavalyelőtt, hogy Villányban járva a Halasi pincénél a szomszéd asztalnál ők (értsd az üzemeltető körnek három fős...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat fürdőbelépővel
Félpanziós ajánlat fürdőbelépővel
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
31.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással