Yossarian étterem értékelései

Értékelései
4
13
57
23
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Yossarian értékeléseit!

Olvasd el Yossarian étterem értékeléseit!

Vendéglő a hétköznapokra -

Anita Étterem Gyenesdiás

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 9.
Kicsit átlagos, semmi extra, de legalább azt kapod, amit vársz. Magyaros ételek, jól elkészítve, de a Balatonhoz képest határozottan kedvező áron. Van menü délben. A kiszolgálás kifejezetten készséges és segítőkész. Estére néhány étel már elfogy de mi ehhez úgy álltunk, hogy minden nap friss a készlet. :)
Tehát egy egyszerű, akár családias, mindenképpen ajánlható vendéglő.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 9.
Nem tartok attól, hogy a tulajdonosok álmatlanul fognak forgolódni az értékelésem miatt, mivel láthatóan NEM a magyar vendégekre szakosodtak. A legrosszabb balatoni "Zimmer Frei" korszakot idézi az egész, low-end német turistákra alapozó hozzáállás. Csak "magyaros" ételek az étlapon, semmi olyan, amit mondjuk nemzetközi fogásnak lehetne nevezni, ha valakinek elege van a gulyásból és a rántott szeletből.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 9.
Évekkel ezelőtt már jártunk itt kétszer és mindkét esetben kiemelkedő élményben volt részünk. Ezért kerestük fel ismét a Borbarátokat. Sajnos csalódás keltő volt, az egész hely iparosított benyomást keltett. A kellemes hangulatú terasz mára divatos, ám komor sötétszürke tetőt kapott. Talán egy kikötői raktár atmoszféráját akarták megidézni?
Megosztom
Gasztroélmény kilátással -

Bock Bisztró Balaton Vonyarcvashegy

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Némi hezitálás után látogattuk meg ezt az éttermet, mivel féltünk, hogy a felkapott név nagyon magas árakat fog jelenteni. Kellemesen csalódtunk, a környék jobb vendéglőinek megfelelő árfekvésben nyújt magas minőséget ez a hely, akár gasztronómiai élménynek is nevezhetjük. A kilátás persze pazar, de ha csak a belső térben jut hely, az is hangulatos és ízléses.
Megosztom
Sima kínai büfé, kicsit jobb belső térrel -

Tao Kávézó & Étterem Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 7.
A mindenhol jelenlévő, megszokott kínai büfék ételválasztékát és minőségét nyújtják itt is nagyjából (egyik különbség, hogy például volt miso leves). Ugyanúgy önkiszolgáló. Az egyetlen lényeges különbség, hogy a belső tér viszont igényesebb mint az átlag kínai kifőzdékben. Van emelet is. Egy gyors és olcsó büféétkezésre megfelelő, de kulináris élményekre nem érdemes számítani.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 29.
A Novotel hotel aljában található ez az étterem (habár a neve "café"). Alapvetően magyaros fogásokat kínál, de ezek tovább vannak gondolva, mindegyikben van egy pici csavar. A paradicsomleveshez például mozarella golyócskákat kínálnak, a rántott hús mellé nem hasábburgonya van, hanem sült édesburgonya. Az ételek elkészítése tehát minden esetben magas szintű.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
Nem rossz ez a pizzéria, csak nem szabad többet várni, mint amire való. Az Örs vezér tere mögötti lakótelepen valószínűleg túl sok lehetőség nincs egy családi ebédre vagy egy esti sörre az ismerősökkel. Értelem szerűen se üzleti megbeszélésekre, se első randira nem ezt a helyet ajánlanám. . . A pizza korrekt, az árak a színvonalnak megfelelően lettek belőve.
Megosztom
Igazi minőségi kávéház -

Gerlóczy Cafe Budapest

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 6.
Ez a kávéház mindenképpen a legjobbak közé tartozik Budapesten, de akár Párizsban is megállná a helyét. A hely említése nem véletlen, mivel az egész koncepcióban megjelenik a francia áthallás: ételválaszték, sajttál, az utcai részen színes lámpafüzér, stb. Igényesség jelenik meg minden apróságban, még arra is figyelnek, hogy az asztalokon lévő papírabroszon dombornyomással szerepeljen a hely neve.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 17.
Alapvetően tésztázó, habár lehet kapni rizst és levest is (mondjuk a leves szintén tészta-leves). Az ételt mindenki magának kombinálja össze a tészta/rizs alap és a feltétek kiválasztásával. Az ételek íze nem annyira extra, de persze a minőség sokkal jobb mint a jól ismert kínai gyorsbüfékben. De az igazi ázsiai ízvilág itt sincs meg.
Megosztom
2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 1.
Bicske egyik nem túl fogalmas de mégis főbb utcájában fekszik. Van egy terasz rész, ami jó időben elég hangulatos. A belső tér is szép. Az étlap a pizzán kívül nem sokféle ételt tartalmaz, összesen 1 oldalon vannak a másfajta ételek. Ezek is inkább a szokásos (unalmas? ) rántott sajt és cigánypecsenye világot képviseli.
Megosztom
6 oldalon / 57 találat


TérképX