Yossarian étterem értékelései

Értékelései
4
11
53
22
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Yossarian értékeléseit!

Olvasd el Yossarian étterem értékeléseit!

Yossarian értékelései

Sima kínai büfé, kicsit jobb belső térrel -

Tao Kávézó & Étterem Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 7.
A mindenhol jelenlévő, megszokott kínai büfék ételválasztékát és minőségét nyújtják itt is nagyjából (egyik különbség, hogy például volt miso leves). Ugyanúgy önkiszolgáló. Az egyetlen lényeges különbség, hogy a belső tér viszont igényesebb mint az átlag kínai kifőzdékben. Van emelet is. Egy gyors és olcsó büféétkezésre megfelelő, de kulináris élményekre nem érdemes számítani.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 29.
A Novotel hotel aljában található ez az étterem (habár a neve "café"). Alapvetően magyaros fogásokat kínál, de ezek tovább vannak gondolva, mindegyikben van egy pici csavar. A paradicsomleveshez például mozarella golyócskákat kínálnak, a rántott hús mellé nem hasábburgonya van, hanem sült édesburgonya. Az ételek elkészítése tehát minden esetben magas szintű.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
Nem rossz ez a pizzéria, csak nem szabad többet várni, mint amire való. Az Örs vezér tere mögötti lakótelepen valószínűleg túl sok lehetőség nincs egy családi ebédre vagy egy esti sörre az ismerősökkel. Értelem szerűen se üzleti megbeszélésekre, se első randira nem ezt a helyet ajánlanám. . . A pizza korrekt, az árak a színvonalnak megfelelően lettek belőve.
Megosztom
Igazi minőségi kávéház -

Gerlóczy Cafe Budapest

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 6.
Ez a kávéház mindenképpen a legjobbak közé tartozik Budapesten, de akár Párizsban is megállná a helyét. A hely említése nem véletlen, mivel az egész koncepcióban megjelenik a francia áthallás: ételválaszték, sajttál, az utcai részen színes lámpafüzér, stb. Igényesség jelenik meg minden apróságban, még arra is figyelnek, hogy az asztalokon lévő papírabroszon dombornyomással szerepeljen a hely neve.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 17.
Alapvetően tésztázó, habár lehet kapni rizst és levest is (mondjuk a leves szintén tészta-leves). Az ételt mindenki magának kombinálja össze a tészta/rizs alap és a feltétek kiválasztásával. Az ételek íze nem annyira extra, de persze a minőség sokkal jobb mint a jól ismert kínai gyorsbüfékben. De az igazi ázsiai ízvilág itt sincs meg.
Megosztom
2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 1.
Bicske egyik nem túl fogalmas de mégis főbb utcájában fekszik. Van egy terasz rész, ami jó időben elég hangulatos. A belső tér is szép. Az étlap a pizzán kívül nem sokféle ételt tartalmaz, összesen 1 oldalon vannak a másfajta ételek. Ezek is inkább a szokásos (unalmas? ) rántott sajt és cigánypecsenye világot képviseli.
Megosztom
Egyszerű étterem -

Báder Fogadó Bicske

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 1.
Az 1-es út mellett fekszik Bicskén ez a kis étterem egy fogadó alsó szintjén. A hagyományosnak mondható éttermek szokásos fogásain kívül déli menü is kapható. Ekkor a kirakott levesből tetszés szerint bármennyi vehető és nem a szokásos 1-2 fajta második fogásból lehet választani, hanem kb. 7-féléből. Az ételek amúgy nem különlegesek, gasztrocsodára nem kell számítani.
Megosztom
Autós megállóhely -

Csülök & Csülök Monor

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 16.
Önkiszolgáló étterem a főút mellett korlátlan fogyasztással. Az italok külön fizetendők. A hely jellegénél fogva nagy hangulat nincs, de a tisztaság megfelelő. Az ételek laktatóak, menzás ízűek. Gyors, hatékony, kiváló ár-érték arány. Nyilván nem randevúra vagy üzleti megbeszélésre ajánlott hely, de megfontolandó opció, ha valaki úton van és jól akar lakni.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A környezet, a kilátás gyönyörű. Ámbár ez a Villa Negra étterem nélkül is megcsodálható, így nem is ajánljuk, hogy felkaptassanak az úttól az étteremig. Érkeztünkkor jeleztük a pincérnek, hogy ketten lennénk, amit ő egy kvázi vállrándítással intézett el, de ezt még betudtuk a rohanásnak. Az étlap egy A4-es laminált lapból állt, amin az italok nem is szerepeltek, ezért fizetéskor derült ki ezek ára!
Megosztom
Városligeti hangulat -

Zoo Cukrászda Budapest

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 27.
Egy városligeti séta alkalmával érdemes útba ejteni ez a cukrászdát is. Részben az Állatkerthez tartozik, de kívülről is be lehet menni. Jó időben ki lehet ülni a cukrászda előtti asztalokhoz. A sütemények készlete nem nagy, de ez legalább elősegíti, hogy mindig frissek legyenek és ne az előző napi példányokat kapja az ember. Minden jó ízű volt.
Megosztom
6 oldalon / 53 találat


TérképX