Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sajtok országa eljött

Paneer - Katona József utca BudapestPaneer - Katona József utca Budapest a térképen

2018. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. november 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Paneer nem a panírozást jelenti, hanem a sajt indiai nevét. Bár az is igaz, hogy a rántott sajtjaik be vannak panírozva a morzsás bundába. Itt minden a sajtok körül forog, az összes ételük valamilyen sajtos alapú frissensült.
Az első, évek óta működő Paneer gyorsétterem a Király utcában működik, ez a 2. a Katona József utca Duna felőli végén, a Jászai Mari tér közelében. Előttük egy orosz gyorsétterem volt itt, nem tudom, miért zárt be, szerintem nem volt rossz az sem.
Szóval lehet itt kapni rántott és grillezett sajtokat, sajtburgereket, a desszertek közül stílusosan sajttortát és mascarponés répatortát. Számos féle sajt közül lehet választani: trappista, ementáli, cheddar, kecskesajt, gomolya, halloumi, Camembert, valamint "füstölt", amiről nem derült ki, hogy füstölt micsoda, de valószínűleg trappista féle lehet. Az ételek árai 1500-2000 Ft körül mozognak, a köretek ezen felül értendők (sült krumpli, batáta, coleslaw, házi saláta 450-850 Ft/adag), valamint 12 féle szósz (200 Ft). Rántott sajtválogatást kértem (1550 Ft), amibe a vevő válogathat sajtféléket tetszése szerint, kivéve a kecskesajtot. A köretért akciósan nem kellett pluszban fizetni, ráadásul kétszer fél adagot is lehetett kérni. Mindent frissen sütnek, emiatt mindig kell várni pár percet, és a szagelszívás sem működik jól, eléggé olajszag van. Télen, zárt ajtóknál ez elég durva lehet. Megjegyzem, a Király utcában is hasonló gondot tapasztaltam.
Az ételek mélyhűtött alapanyagokból készülnek.
Nem olcsó szerintem, de egy adagtól jól lehet lakni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (9)
Paneer - Katona József utca Budapest - Étel/italPaneer - Katona József utca Budapest - Étel/italPaneer - Katona József utca Budapest - Külső képPaneer - Katona József utca Budapest - Külső képPaneer - Katona József utca Budapest - BelsőPaneer - Katona József utca Budapest - BelsőPaneer - Katona József utca Budapest - Étel/italPaneer - Katona József utca Budapest - Étlap/itallapPaneer - Katona József utca Budapest - Külső kép

Paneer - Katona József utca további értékelései

2019.03.13gyerekekkel
A Paneer első egységébe egyszer betértünk, de nem találtuk elég vonzónak a kínálatot. A másik egységbe, már úgy mentünk, hogy tudtuk mire számíthatunk, nem is csalódtunk. A real cheeseburger ugyebár úgy néz ki, hogy hús helyett és nem hús mellett van benne sajt, ami ezesetben ki van rántva....
Népszerű szállások a környéken
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés all inclusive ellátással
Belenusi pihenés all inclusive ellátással
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
117.960 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Tavaszi akciós napok
Tavaszi akciós napok
2024.05.31-ig
Hotel FIT Hévíz
60.876 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval