Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5x5 - remek hely a maga nemében!

Panificio il Basilico - Városmajor utca BudapestPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest a térképen

Kiváló 2016. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. március 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Il Panificio Basilico egyike volt az “új hullámos” pékségeknek, ekként lehetett róla egyre többet olvasni. Akkor még csak a Városmajor utcai egységük működött. Később megnyitották a Király utcában a másodikat, mely inkább vendéglő-pizzéria jellegű, majd némi idő elteltével a harmadikat a Hold utcai vásárcsarnokban, mely street foodos. Úgy hozta a sors, hogy az első helyre jutottam el legkésőbb, konkrétan a múlt hónapban.
Kérdeztem, hogy lefotózhatom-e a termékeiket a blogom számára, mondta a kis hölgy, hogy imént fordult ki az ajtón a tulaj, utánaszalad és megkérdi. Úgy is lett. A tulaj félmosollyal azt mondta, hogy attól függ, hogy jót fogok-e írni. Mondtam neki, hogy most titokzatoskodhatnék, hogy azt majd meglátjuk, amiután megkóstoltam a termékeiket, de a helyzet az, hogy biztosan jót fogok írni, mert az előző két egység annyira meggyőző volt, hogy kizártnak tartom, hogy az eredeti ne lenne nagyon jó.
Vásároltam mindenféle pékárut, csigát, ilyen-olyan cipócskákat, zsemlét, összesen tán ötféle dolgot. Ezeket becsomagoltattam, otthon ettük meg őket, remek volt mind. Remek és nagyon kedvező áru.
Nagyon jó hely ez, bármikor érdemes betérni, akár azért is, hogy itt vegye meg az ember a mindennapi kenyerét.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Panificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Étel/italPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Étel/italPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - BelsőPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Étel/italPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - BelsőPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Külső képPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Étel/italPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Étel/italPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Étel/italPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Étel/italPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Étel/italPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Étel/ital

Panificio il Basilico - Városmajor utca további értékelései

2016.08.15egyedül
Gyenge
A Panificio il Basilico másik 2 egységében már jártam korábban, a Hold utcai és a Király utcai is kifejezetten jó benyomást tettek rám, melegételt is ettünk a kollégákkal, a pékáruk frissek, kiváló minőségűek voltak. Múlt héten a Babkában is innen származó kenyeret ettünk. A Városmajor utcai...
Népszerű szállások a környéken
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
78.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval