Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Modortalan kiszolgálás

Panificio il Basilico - Városmajor utca BudapestPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest a térképen

Gyenge 2016. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Panificio il Basilico másik 2 egységében már jártam korábban, a Hold utcai és a Király utcai is kifejezetten jó benyomást tettek rám, melegételt is ettünk a kollégákkal, a pékáruk frissek, kiváló minőségűek voltak. Múlt héten a Babkában is innen származó kenyeret ettünk.
A Városmajor utcai pékség több szempontból is csalódást okozott. Bár az ittjartam.hu-n megjelent korábbi beszámolók szerint még pár hónappal ezelőtt sem volt gondjuk a fényképezéssel - ami úgy gondolom, egy hely számára leginkább ingyen reklám és pozitív hírverés - , a felszolgáló hölgy erélyesen rámförmedt, hogy nem lehet fényképezni. Ebben maradtunk.
A pékáruk tekintetében egyáltalán nem volt segítőkész és közlékeny, így választottam ránézéses alapon egy virslivel, sajttal töltött batyuféleséget 420 Ft-ért. Ahogy átfutottam a pultra kirakott pékárukat, csak sósakat láttam közöttük, mind 420 Ft-ba került. Voltak még 200 Ft-ért nagyon izgalmas mini szendvicskék, azokat szívesen megkóstoltam volna. De inkább elvitelre kértem csak ezt az 1 db-ot, mert szerettem volna minél gyorsabban távozni. Sajnos csalódást okozott a "batyu" is, érthetelen módon az alja édes volt, mintha valamelyik cukrozott édes péksüteménnyel lett volna összerakva vagy egymásra téve. Maga a kelt tészta is kissé fojtós, tapadós volt. Kár érte.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (6)
Panificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - EgyébPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Külső képPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Külső képPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - BelsőPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Külső képPanificio il Basilico - Városmajor utca Budapest - Külső kép

Panificio il Basilico - Városmajor utca további értékelései

2016.03.09családjával
Kiváló
Az Il Panificio Basilico egyike volt az “új hullámos” pékségeknek, ekként lehetett róla egyre többet olvasni. Akkor még csak a Városmajor utcai egységük működött. Később megnyitották a Király utcában a másodikat, mely inkább vendéglő-pizzéria jellegű, majd némi idő elteltével a...
Népszerű szállások a környéken
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
50.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
59.664 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval