Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Meglepően szimpatikus

Panineria BudapestPanineria Budapest a térképen

Kiváló 2016. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. április 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Oktogon az a hely, ahol bármerre fordulunk, mindenhol lehet valamit enni elfogadható árfekvésben, a mainstream junk food-tól kezdődően az 1-2 fokkal igényesebbekig, a magyar ízek mellett találunk amerikai, japán, török, olasz, mexikói ételeket is, a teljesség igénye nélkül, és még a pékségeket nem is említettük, szóval igencsak széles a választék, ráadásul a nyitvatartási idők is az éjszakába nyúlnak.
A Panineria a Made In Pasta mellett nyitott meg, egy szendvicsező gyorsétterem, fiatalos hangulatban. Mivel belső átjárás van a két helyiség között, vélelmezhetően közös lehet a tulajdonos vagy üzemeltető cég is. Meglepően sokféle helyben készült, házias szendvics, hambi, menüben vagy magában (880-2480 Ft közötti széles ársávban), színes ételfotókkal, részletes leírással. Rendelni és fizetni a pultnál kell, lehet bankkártyával is. A mézes puszedli pohárkrém meglepően finom és érdekes volt, a Bubbee szőlős szénsavas üdítő kedvező árfekvésével és egyedi csomagolásával keltette fel az érdeklődésemet. Valószínű gyümölcsöt csak nyomokban tartalmazott, íze a traubira emlékeztet. Összesen 710 Ft-ot fizettem. A helyben evés könyöklős-bárszékes.
A személyzet kiemelkedően kedves és készséges.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (17)
Panineria Budapest - Étlap/itallapPanineria Budapest - BelsőPanineria Budapest - Étel/italPanineria Budapest - BelsőPanineria Budapest - Étel/italPanineria Budapest - BelsőPanineria Budapest - MosdóPanineria Budapest - Étel/italPanineria Budapest - Étlap/itallapPanineria Budapest - Külső képPanineria Budapest - BelsőPanineria Budapest - Külső képPanineria Budapest - Külső képPanineria Budapest - Külső képPanineria Budapest - BelsőPanineria Budapest - Külső képPanineria Budapest - Külső kép

Panineria további értékelései

2016.11.21barátokkal
Kiváló
A hely nagyon kreatívan meg van csinálva, az ételek nagyon finomak, és az adag is nagy (de nem szabad kivenni a csomagolásból!!!) A csípős tényleg csípős Az árakat kicsit sokallom, mivel ennyi pénzért étteremben is lehet enni, de végül is meg voltam elégedve az étellel.
Népszerű szállások a környéken
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Panoráma Balatongyörök - Bomba tavasz
Bomba tavasz
2024.06.21-ig
Hotel Panoráma Balatongyörök
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Stáció Vecsés - Nyári csobbanás
Nyári csobbanás
2024.09.02-ig
Hotel Stáció Vecsés
94.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval