Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A környék legolcsóbb igényes szendvicsei

Panini Szendvicsbár BudapestPanini Szendvicsbár Budapest a térképen

2015. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. december 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Penta Unió Oktatási Centrum épületében már évek óta működik ez a büféjellegű hely. Bejárata a Sas utcáról nyílik és természetesen bárki betérhet ide, nemcsak a diákok.
Picike hely, ahová leginkább reggelire, kávéra vagy valami napközbeni frissítőre, uzsonnára térnek be a környékbeliek. A fal mellett bárszékekre lehet leülni, de ha valaki nagyobb kényelemre vágyik, a kis galériára is fel lehet lépcsőzni. Persze a legtöbben inkább elvitelre vásárolnak, én is így teszek általában.
Csak a legutóbbi látogatásomkor szembesültem vele, hogy valószínűleg a környék legjobb áru, de egyúttal friss és jó minőségű szendvicseit árusítják. A szendvicseket többféle péksütibe töltik: sima vagy magvas ciabattába, illetve teljes kiőrlésű, magvas, tökmagos bagettbe. Az általam választott sonkás-sajtos zsemle mindössze 290 Ft-ba került, és minden összetevője friss, minőségi, ízletes volt.
A füstölt tarjás és a mangalicás bagettek is vonzóak (490 ill. 450 Ft-ért). A sütiválaszték visszafogott: islert, lekváros és diós linzerkarikát, valamint előrecsomagolt croissant-t láttam a pultban.
Egy jó adag müzli joghurttal vagy tejjel 450 Ft, ez is igazán kedvező.
A kiszolgálás kedves, kilengésektől mentes. Mivel csak egy ifjú hölgy alkotja a személyzetet, és ő csinál mindent a kávéfőzéstől a fizetésen át, ha már 3-nál több vásárló van a büfében, akkor egyrészt jelentősen megnő a várakozási idő, másrészt gyakorlatilag meg is telik a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (11)
Panini Szendvicsbár Budapest - Étel/italPanini Szendvicsbár Budapest - Étel/italPanini Szendvicsbár Budapest - Étel/italPanini Szendvicsbár Budapest - Külső képPanini Szendvicsbár Budapest - Külső képPanini Szendvicsbár Budapest - Étel/italPanini Szendvicsbár Budapest - Étel/italPanini Szendvicsbár Budapest - Étel/italPanini Szendvicsbár Budapest - Étel/italPanini Szendvicsbár Budapest - BelsőPanini Szendvicsbár Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.02-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
111.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval