2026. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. május 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ezen a helyen volt a Pesti Chutney, amit az oldal már megszűntként tart nyilván, jogosan, én meg egy kicsit sajnálom, mert jó emlékeim voltak róla. Lelkes indiai srácok próbálkozása volt. Nos, most thai éttermet találsz itt, de nem is akármilyent, hanem autentikust és erről még tanúsítványuk is van. Ha megnézed az étlapon, nem egy átlag Ázsia. Az étlapról az X3-as lajstromszámú levest kértem, neve a keresztségben: Ba Mee Luang Phed Yang (belefáradtam abba, hogy mit hogyan kell kiejteni, inkább mutogatok, mint a siketnémák). Szóval ez volt szimpatikus, tészták, gombák, káposzta, kacsa stb. A pultban egyébként egy magyarul beszélő magyar férfi áll, vele jókat csevegtünk a thai meg a magyar konyháról, meg a királyságról, a nő meg, aki felszolgált simán őslakos thai. De a leves leve nagyon jó volt, azért nem ötösöztem le a kaja-szekciót, mert néhány zöldség nem puhult meg igazán, egyébként remek íz. Közben meg is beszéltem emberrel, hogy nem ez a zászlóshajójuk, hanem egy másik leves, legközelebb az jön! Nagyon ajánlható hely. A leves ára 3690 forint, a szervizdíj meg 369. Izgalmas kaland felfedezni. Itt jelzem, hogy az úr szerint a Kis Parázs nevű helyek a Kazinczy meg a Király utcában már nincsenek! Egyedül ez a Parázs.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?