Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nosztalgikus múltidézés

Paris-Texas Kávéház BudapestParis-Texas Kávéház Budapest a térképen

Átlagos 2021. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A járványidőszakban zárva láttam a Paris-Texas-t, ahová több évtizedes emlékek, baráti találkozások kötnek. Nosztalgikus ötlettől vezérelve ültünk be ismét a barátokkal a Ráday utcában járva, egy kisebb kocsmatúra egyik állomásaként. Őszintén szólva nem voltam elájulva a helytől, megkopott a fénye, egy átlagos, kommersz italokat kínáló, semmi különlegességet nem mutató helyet találtam.
A kis üveges Cola termékek ára 480 Ft, a csapolt IPA korsója 740 Ft, a Jagermeister-ből a nagyobb adag 4 cl-es 790 Ft), a kisebb 2 cl-es, itt a fővárosban átlagosnak tűnő árfekvés. Abban az időszakban jártunk itt, amikor védettségi igazolvánnyal lehetett a vendéglátó helyeket látogatni. Elvileg a beltérben is le lehetett már ülni, de a szép idő miatt inkább a teraszt választottuk.
Saját konyhájuk már nincs (korábban volt), de ha a vendégek szeretnének enni, akkor ez a szemközi Ukrán Udvarból megoldható. Az asztalok és a mosdó tisztasága is erősítendő. A mosdó szűkös és lepusztult.
A kötelező 10%-os szervizdíj egy ilyen színvonalú helyen számomra értelmezhetetlen, hacsak nem a Ráday utcát, mint helyszínt kell ezzel megfizetni (ami amúgy már az italok árába is be volt kalkulálva).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (13)
Paris-Texas Kávéház Budapest - BelsőParis-Texas Kávéház Budapest - BelsőParis-Texas Kávéház Budapest - BelsőParis-Texas Kávéház Budapest - BelsőParis-Texas Kávéház Budapest - BelsőParis-Texas Kávéház Budapest - EgyébParis-Texas Kávéház Budapest - Étel/italParis-Texas Kávéház Budapest - Külső képParis-Texas Kávéház Budapest - Külső képParis-Texas Kávéház Budapest - BelsőParis-Texas Kávéház Budapest - BelsőParis-Texas Kávéház Budapest - BelsőParis-Texas Kávéház Budapest - Belső

Paris-Texas Kávéház további értékelései

2015.05.16barátokkal
Még jó 20 évvel ezelőtt, főiskolás koromban jártam itt először, s bár azóta a Ráday utca és az itt található éttermek, szórakozó helyek jelentősen átalakultak, régiek bezártak, újak nyíltak meg, de a Paris Texas még mindig ugyanott, ugyanúgy üzemel. Az elmúlt években is több alkalommal jártunk...
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval