Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vigyázz a lépcsőn

Partisan Coffee Shop BudapestPartisan Coffee Shop Budapest a térképen

2015. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. december 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pozsonyi út Jászai Mari térhez közelebbi részén található egy kis üzlethelyiségben a Double Shot kézműves kávézó. Az alapterülete nagyon kicsi, igazából megfordulni is addig lehet, ha nincsenek benn 3-nál többen a kávézóban. Viszont van egy kis galériájuk, ahol kényelmesebben le lehet ülni, viszont a lépcső nagyon szűk és meredek, nagyon vigyázni kell, nehogy elcsússzon az ember. A berendezés egyszerű, puritán, sima bepucolt faasztalkák, székekkel. A mosdó is nagyon frappánsan illeszkedik ehhez a világhoz stílusában. A falon is minimális dekoráció, egy könyvespolc pár könyvvel és egy régi órával; kicsit rusztikus a megjelenés, mondjuk mint egy vidéki présházban, csak itt nem a bor, hanem a kávé van fókuszban.
Az árképzés érdekes, az eszpresszó 555 Ft, a cappuccino 666 Ft, a latte 777 Ft. Minden esetre egyáltalán nem olcsó hely, viszont valóban magas minőségű, válogatott kávéból főzik a fekete italt. Ottjártamkor kolumbiai kávéból.
A kiszolgáló fiatalember nagyon kedves, jópofa, udvarias. Kávén kívül nem láttam, hogy mást is árusítottak volna, pl. ennivalóra gondolok vagy egyéb italokra.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (31)
Partisan Coffee Shop Budapest - Étlap/itallapPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - Étel/italPartisan Coffee Shop Budapest - Étel/italPartisan Coffee Shop Budapest - Étel/italPartisan Coffee Shop Budapest - EgyébPartisan Coffee Shop Budapest - Külső képPartisan Coffee Shop Budapest - Külső képPartisan Coffee Shop Budapest - Étel/italPartisan Coffee Shop Budapest - Étel/italPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - Külső képPartisan Coffee Shop Budapest - Külső képPartisan Coffee Shop Budapest - EgyébPartisan Coffee Shop Budapest - Külső képPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - Külső képPartisan Coffee Shop Budapest - Külső képPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - Étel/italPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - MosdóPartisan Coffee Shop Budapest - BelsőPartisan Coffee Shop Budapest - Belső

Partisan Coffee Shop további értékelései

2015.12.23a párjával
Kiváló
A minőség mindekelőtt – ez vezet, akár sörről, akár borról, akár kávéról, akár ételekről vagy desszertekről legyen szó. Megbecsülöm a korrekt középszert is (a desszertek esetében ezt inkább mellőzöm), de a hittel, lelkesedéssel megalkotott és kínált csúcsminőség hoz lázba. Az újhullámos...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
75.076 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
51.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval