Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Török gyorsbüfé az átlag felett

Pasa Kebab - Stop Shop BudapestPasa Kebab - Stop Shop Budapest a térképen

2023. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. január 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Lányommal az újpesti Stop Shopban vásároltunk. Praktikus hely, hiszen ingyenes a parkolás, és egymás mellett elérhetőek azok az üzletek, amelyekre éppen szükségünk volt. Élelmiszer, állateledel, drogéria, ruházat, cipő.
Étkezési lehetőségekben nem bővelkedik, leginkább a sarki KFC-ben szoktunk a vásárlás után ételt venni, általában elvitelre. Legutóbb azonban a Pasa Kebab török büfébe tértünk be. Kicsi az alapterülete, de van lehetőség helyben étkezni is, talán 4 asztaluk van. A pultnál kell rendelni és fizetni. A pultos hölgy kedves és készséges volt, törekedett arra, hogy árban kedvezőbben jöjjünk ki, kifejezetten így ajánlotta a menüket, hogy nekünk olcsóbb legyen, illetve hogy azonos áron plusz terméket kapjunk.
Az alap kínálat: kebab tál (a normál adag 2490 Ft, a legnagyobb XL MEGA tál 30 dkg hússal 4090 Ft), kebab házi pitában, dürüm tortilla tekercsben, mindez 5 féle méretben, különböző húsmennyiséggel, menüben dobozos Pepsi itallal, sült krumplival, desszertként baklavával. Kínálnak még vegyes VEGA salátát, valamint sült tejberizst is, amit nagyon szeretek. Szóval a török gyorséttermek tipikus kínálatát találjuk náluk.
Amíg vártunk a frissen sülő fogások elkészülésére, helyben ettünk egy Junior kebabot (1690 Ft), amelyben a leírás szerint csak 6 dkg hús van és gyerekeknek ajánlják, de őszintén szólva én simán jóllaktam tőle, annyira kiadós volt. A házi joghurtos öntetük nagyon finom volt, és a házi pita is, nem az a szivacsos késztermék, amit a legtöbb helyen kapni. A saláták, zöldségek mind frissek, ropogósak voltak.
A két nyárson csirke-, illetve borjú sült, lehetett vegyesen is kérni. Mindenféle extra akciójuk van, plusz hús, plusz köret kevés ráfizetéssel, elég rugalmas a rendszerük.
Elvitelre kértünk 20 db-os snack menüt, amelyben 20 db csirke nuggets (mirelitből), 2 adag hasábburgonya (mirelitből), plusz 2 szósz szerepelt 3290 Ft-ért, valamint Snack Pack-et sajtgolyókkal, hagymakarikával (2290 Ft). Kiderült, hogy van édesburgonya is, így +400 Ft felár ellenében abból is kértünk egy dupla adagot.
Egy kicsit olajszag van a folyamatos sütés miatt. Negatívum, hogy nincs saját mosdójuk, de a Stop Shopban az ABC melletti sarokban található.
Mivel az össz-benyomás sokkal kedvezőbb volt, mint a hasonló török gyorsbüfékben, így a mirelitek ellenére jó szívvel megadom a 4 pontot nekik, és máskor is szívesen eszem náluk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Pasa Kebab - Stop Shop Budapest - Külső képPasa Kebab - Stop Shop Budapest - BelsőPasa Kebab - Stop Shop Budapest - BelsőPasa Kebab - Stop Shop Budapest - Étlap/itallapPasa Kebab - Stop Shop Budapest - Étel/italPasa Kebab - Stop Shop Budapest - Étel/italPasa Kebab - Stop Shop Budapest - Étel/italPasa Kebab - Stop Shop Budapest - BelsőPasa Kebab - Stop Shop Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Laroba Alsóörs
251.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
35.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval