Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Érden jobban tetszett

Pataki Cuki - Hegyvidék BudapestPataki Cuki - Hegyvidék Budapest a térképen

2023. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. december 27.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2019 őszén nyitott meg a XII. kerületi Hegyvidék Bevásárlóközpont emeletén az országszerte híres és közkedvelt Pataki Cukrászda budai "kirendeltsége". A kistesó alapterületre valóban sokkal kisebb, ennek okán a választék is szolidabb, de azért egy jó ízelítőt kaphatunk itt is. A beltér nekem nagyon tetszett, igazán hangulatos, bár alapterülete kicsi. Az egyik részben igazi karácsonyi hangulat köszöntött be, míg a másik, ablakhoz közeli részben buja zöld dzsungel hangulat uralkodik, én is itt foglaltam helyet.
Árat tekintetében egy drága cukrászda, egy sütemény és egy kávé - cappuccino - 2500 Ft-ba került. Számlát nem kaptam, ahogy ajánlást és mosolyt sem. Két hölgy szolgált ki, láthatóan nem igazán jöttek lázba, hogy szombaton délután még vendég van, megjegyzem, zárás előtt majd egy órával. Már a zárásra készültek egyértelműen, már felmosták a követ körben, szóval egy kicsit én, mint fizető vendég éreztem magam kellemetlenül, hogy mit zavargok még itt feleslegesen ilyenkor? A sütemények többségénél nincsenek kiírva az árak, csak olyan fantázianevek szerepelnek a táblán, mint pl. Jonas aranya, Marco álma, Csufor kincse... Na, ebből hogy találjuk ki, hogy mi van benne, milyen ízű?
Ellenben a krémes ára, amit magam is könnyűszerrel felismertem ára szerepelt, a sima krémes 900 Ft, a francia krémes 950 Ft.
Perté kávét főznek, ami nem a kávék csúcsa, és különösebben nem is volt jó. Az általam választott mangós süti finom volt, de annyira nem volt átütő, vizuálisan szebb volt, mint amit az ízvilág nyújtott. A külseje szárazkás volt, mintha már nem lett volna aznapi, nem volt teljesen friss.

Az adventi időszakban árusítanak bejglit, a szokásos diós és mákos mellett náluk van marcipános és meggyes-mákos töltelékes is 5000-5500 Ft/rúd. Kóstoló nem volt, szemre jól néztek ki.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (14)
Pataki Cuki - Hegyvidék Budapest - BelsőPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - Étel/italPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - Étel/italPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - Étel/italPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - BelsőPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - BelsőPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - BelsőPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - BelsőPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - Étel/italPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - Étel/italPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - EgyébPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - Külső képPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - Külső képPataki Cuki - Hegyvidék Budapest - Külső kép

Pataki Cuki - Hegyvidék további értékelései

2022.11.09gyerekekkel
Kiváló
Pici cuki Pataky cukit találtam a Hegyvidéki bevásárló központban. Néhány asztal, kedves kiszolgálás, finom sütik.
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval