Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes környezet

Pécsi Sör Beer & Traditional Food BudapestPécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest a térképen

2019. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kedvezményes kuponnal kerestük fel az éttermet, az ajánlat konkrét összeállításra szólt. Pécsi Sör bőségtál: BBQ oldalas, sörkolbász, szezámmagos csirkemell falatok, cigánypecsenye, héjában sült burgonya, párolt rizs. Sör nem járt hozzá, talán hogy tetszés szerint válogassunk, kóstolgathassuk a gyár termékeit. :)

½ 1-kor érkeztünk, ami nagy csacsiság volt, mert 14-17 óra között 20 % kedvezményt adnak a csapolt sörökre.

Az étel jó volt és bőséges, az oldalas kissé rágós, a sörkolbász fantasztikus, összességében meg voltunk elégedve. Az árát is bőven megérte. Egy adag káposztasaláta még elkelt mellé, 590 Ft, kicsit drágállom.
1 pohár Szalon sör 390, a korsó 650 Ft.
12,5 % szervizdíjat számolnak fel, külön számlát kaptunk az ételről, külön az italról, mindkettőhöz hozzáadva a felszolgálási díj.

Menüt is kínálnak délben, két- és háromfogásost, 1760, illetve 2280 Ft-ért. Fantáziátlan ételsor, aránytalanul drágának tartom. Bár lehet, hogy csak „a rend kedvéért” ajánlják, hiszen a pincér hölgy szerint csak estefelé indul be az élet. A mi kb. egyórás ottlétünk alatt sem jött más vendég. De legalább jól körül tudtunk nézni az ízléses, régi szép tárgyakkal dekorált helyiségben anélkül, hogy bárkit zavartunk volna.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Pécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest - Külső képPécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest - BelsőPécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest - BelsőPécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest - BelsőPécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest - BelsőPécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest - BelsőPécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest - BelsőPécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest - Étel/italPécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest - BelsőPécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest - Étel/italPécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest - Étlap/itallap

Pécsi Sör Beer & Traditional Food további értékelései

2019.11.14barátokkal
Átlagos
A Pécsi Sörözőbe pozitív várakozásokkal ültem be. Kedvelem a Pécsi Sörgyár söreit, örülök, hogy van egy nagyobbacska sörgyár magyar kézben. Az étlap nem különösebben izgalmas, némi gondolkodás után kértünk egy fokhagymakrémlevest meg egy vegyes kenegetős tálat. Rendeléskor jelezte a pincér...
Népszerű szállások a környéken
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Júniusi áreső
Júniusi áreső
06.01-30.
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
61.218 Ft / 2 fő / 2 éj-től büféreggelivel