Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Klassz ez a burger

PeP Burger Újbuda BudapestPeP Burger Újbuda Budapest a térképen

2018. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. január 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A fényképezőgépet vittem szerelőhöz, visszafelé futottam bele a PEP burgerezőbe. A név ismerős volt, a pesti oldalon az Arany János utcai metrómegállónál van egy talponállós büféjük.
De ez a budai sokkal komolyabb. Itt normálisan le lehet ülni, elég sok asztal van, sőt nemcsak az utcaszinten, de még a pinceszinten is vannak további ülőhelyek. A pultnál kell rendelni, de utána az elkészült ételeket az asztalhoz felszolgálják. Kézműves burgereket készítenek, árban és minőségben is korrekt. Alapvető, hogy megkérdezte a fiatalember, mennyire legyen átsütve a hús. A burgerek ára 1290-1690 Ft között alakul, a menü +600 Ft, ami tartalmaz egy adag sült krumplit, szószt és egy nagy pohár házi limonádét, amely többféle ízben kérhető.
A 100%-os marhahús pogácsa mellett disznóból, csirkéből, a vegáknak gabonapogácsából készítik a fő burgerbe valót, de tépett hús (pulled pork), BBQ csirkeszárny és grillkolbász is szerepel a kínálatban. Tetszett, hogy a legtöbb ételkiegészítő házi készítésű, a hagymalekvár, a coleslaw, a chili lekvár, a füstölt paprikás majonéz, a sajtszósz.
Sajtburgert választottam menüben. Az ételek gyorsan elkészültek.
Pedig elég népszerű a hely, folyamatosan jöttek a vendégek, főként környékbeli egyetemisták, diákok.
Jó, kiadós adag, de a burger mérete még számomra is befogadható, a zsemle nem fullasztó, bár tény, hogy egy kicsit nehézkes volt az evés, mert folyt a szósz a burgerből minden irányban, viszont tényleg finom volt. A krumplitól nem voltam elájulva, az egy kissé szottyant volt, nem ropogós. A házi ketchup viszont finom, messze nem olyan, mint a bolti.
A mosdó tiszta, kulturált.
Ami nagyon lehúzta az élményt, hogy borzasztó hideg volt. A fizetéskor mondta a pultos srác, hogy sajnos elromlott a fűtőrendszerük, és még várják a szerelőt. A hideg idő viszont pont beütött.
A pinceszinten van csocsóasztal.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (10)
PeP Burger Újbuda Budapest - Külső képPeP Burger Újbuda Budapest - Étlap/itallapPeP Burger Újbuda Budapest - BelsőPeP Burger Újbuda Budapest - Étlap/itallapPeP Burger Újbuda Budapest - Étel/italPeP Burger Újbuda Budapest - Étel/italPeP Burger Újbuda Budapest - Étel/italPeP Burger Újbuda Budapest - Étel/italPeP Burger Újbuda Budapest - MosdóPeP Burger Újbuda Budapest - Mosdó

PeP Burger Újbuda további értékelései

2019.07.29egyedül
Éhséget csillapítani jártam a várost, a Budafoki úton találtam ezt a helyet ma. Nem rémlett, hogy ismerném, hát akkor rajta! Rajtam kívül senki nem volt bent, csak a pultban a legény. Mondtam, mijáratban vagyok. A legjobb helyre jöttem, biztosított. Nem nagyon vágytam hamburgerre, de láttam, hogy...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Debreceni ízelítő
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
70.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Sándor Hotel Pécs - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.12.23-ig
Sándor Hotel Pécs
32.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel