Hangulatos kis kávézó az Andrássy úton, amely tavaly augusztusban nyitott, 2 úriember viszi a helyet, gondolom, innen lehet a névadás, bár erre elfelejtettem rákérdezni. Kifejezetten ellentétben a jelenlegi újhullámos kávédivattal, ők hagyományos, sötét pörkölésű olasz kávét főznek, mégpedig az Antico márkát választották, amelyet már kóstoltam korábban is több másik helyen.
Nekem is bejött! Az ételkínálat elég szolid, bár ebben talán lesz némi fejlődés, bővülés. Croissant, vajasan vagy pisztáciával, vagy szendvicsben, valamint grillezett panini. Többféle alkoholos italt is tartanak, estefelé a long drinkek, koktélok fogynak inkább a kávé helyett. Kérés nélkül érkezett egy kis pohár szódavíz a kávé mellé, az eszpresszó tejjel 750 Ft. Nincs kötelező szervizdíj.