Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Amikor a pincér nem tudja, miért van ott

Perfetto Italian Kitchen - Október 6. utca BudapestPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest a térképen

Gyenge 2019. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Olasz étterem a Bazilika vonzáskörzetében, az Október 6. utcában. A láncnak további 2 egysége található, szintén a belvárosban a Kecskeméti utcában, illetve a Bajcsyn.
A beltér tágas, trendi, amolyan modern olasz, vörösréz csövek, dizájnos lámpák, rakott téglafal, a falakon fekete-fehér pizza- és tésztaevős képek, valószínűleg filmekből vett képkockák.
Az étterem egyértelműen a turistákra specializálódott, a pizza+tészta kombó az egész világon bárhol nyerő párosítás, itt is ez a súlypont, bár az étlapon egyéb ételek is megtalálhatóak.
A fogások árai 2000 Ft-tól kezdődnek, amelyre még kötelező szervizdíj rakódik rá. Egy kis üveges Cola 690 Ft =szerviz nélkül), azaz az italok egyértelműen túlárazottak. A személyzet érdektelen, unott, az engem kiszolgáló pincér eléggé el volt szállva magától, én meg nem nagyon kedvelem ezt a sznob stílust. Egy gombás pizzát kértem (2090 Ft). Hagyományos, vékonytésztás kerek pizza, átlagos méretű (kb. 30 cm átmérőjű). A pizza igencsak átlagos volt, semmi extra, egyáltalán nem emlékezetes, azaz ár-érték arányban nem érte meg az árát.
Hogy valami pozitívumot mondjak, legalább nem konzervgombából készült, hanem friss csiperkéből. A paradicsomszósz kissé savanykás, nem átütő, fűszerezés gyenge.
Egy egyszerű 1 fogásos ebédért több mint 3000 Ft-os végszámla nem érte meg, és nem is éreztem jól magam. Nem ajánlom.
(Amúgy az egyik ex-kollégám ajánlotta, aki odavan az olasz ételekért, szerintem választhatott volna itt a környéket több, ennél jobb helyet is).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (13)
Perfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - Étlap/itallapPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - BelsőPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - BelsőPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - BelsőPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - Étel/italPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - Étel/italPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - Étel/italPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - MosdóPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - MosdóPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - BelsőPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - BelsőPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - BelsőPerfetto Italian Kitchen - Október 6. utca Budapest - Külső kép

Perfetto Italian Kitchen - Október 6. utca további értékelései

2019.07.01a párjával
Szörnyű
Történt, hogy egy meleg júniusi napon a városban lófráltam a párommal, amikor úgy döntöttünk, hogy együnk egy jó olaszos pizzát! Kikötöttünk hát az Október 6. utcában, ahol viszonylag sok opció közül választhattunk. Amit kinéztünk, sajnos teli volt, így hát betértünk ide, a Perfettoba. Pincérünk...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval