Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló indiai ételek

Pesti Chutney BudapestPesti Chutney Budapest a térképen

Kiváló 2021. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. július 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A beltér lezser, inkább kortárs bisztrót idéz, mint formális éttermet. A kínálat lényegében a Budapesten is jól ismert ételekre alapoz, csak struktúrája más. Itt a főétel rovatban elsősorban alapanyagot választunk, majd ahhoz elkészítési módot. Kínálnak csirkét, sertést, bárányt, kacsát és rákot. Hozzá adnak különféle mártásokat. Kértünk spenótlevest, padlizsánkrémet, rákos vindaloot, chilis fokhagymás naant.
A kiszolgálás kedves, udvarias, meglehetősen kényelmes is, az italokra is jócskán várni kellett. Ételeinkre annál is jóval többet, egy és egy negyed órát, de elütöttük az időt sör és lassi melletti beszélgetéssel. A lassi indiai joghurtital, mi szokás szerint kértünk egy sósat és egy mangósat is. Van annak is bája, hogy nagyipari tételek mellett tartják a Legenda sörfőzdének a Kelet Indiai Társaság nevű IPA sörét. Miután megkaptuk az ízlésesen tálalt rendelt fogásainkat megbékéltünk az elnyúlt várakozási idővel.
Az igazság az, hogy az legtöbb budapesti indiai étterem kifejezetten korrekt színvonalat nyújt, ezzel együtt ez volt a legmeggyőzőbb fővárosi étkezésünk a műfajban. Azt is értékeltük, hogy a főételt maga Allen Diwan tette az asztalunkra.
A Pesti Chutneyban elköltött vacsora emlékezetes volt, jó szívvel ajánlom az indiai ízek szerelmeseinek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Pesti Chutney további értékelései

2021.10.28a párjával
Kiváló
A Bródy Sándor utcában, a Curry House indiai étterem helyett nyílt új indiai étterem. A többi indiai étteremmel ellentétben a több éve itt élő tulajdonos kicsit a magyar ízlés felé is nyitott a hagyományos indiai ízek mellett. A máshol megszokott kockára vágott csirke és bárány mellett kacsacomb,...
2020.08.16egyedül
Allen Diwan indiai szakács idén nyitott étterme a Blaha Lujza tér és a Kálvin tér között pár percnyi sétatávolságnyira található az amúgy csendes és kissé eldugott Bródy Sándor utcában. A beltér tradicionális indiai motívumokkal dekorált, érdemes megfigyelni a plafonról lecsüng lámpákat, a kis...
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
56.244 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval