Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csirke ruha nélkül

Pesti Pipi - Deák BudapestPesti Pipi - Deák Budapest a térképen

2021. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. június 14.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pesti Pipi egy egyszerű kis büféként indult évekkel ezelőtt a Stadionok metró kijárata előtt. A tulajdonosok elkezdték a terjeszkedést és a lánc-bővítést, nevükhöz híven a pesti városrész forgalmasabb pontjain (Nyugati tér, Oktogon, Thököly út) nyitottak újabb gyorséttermeket. Az egykori Kakas Plusz (nem tévesztendő össze a Kakas nonstop kocsmával, ami továbbra is működik a szomszédban) helyén, a Deák téren a 9-es és az éjszakai buszok megállójában található a legújabb, Deák téri egységük.

A benti rész hosszúkás folyosó hatású, melynek végében a pultnál lehet rendelni és fizetni. Közvetlenül a pult mögött alakították ki a nyitott konyhát, ahol az ételeket frissen sütik, a rendelést követően.

Ahogy a "Pipi" név is jelzi, itt a csirkehús a fő csapásirány. Legszélesebb választék csirkemell filéből van, de combot és szárnyat is sütnek. A vegetáriánusoknak 2 féle sajtot kínálnak.
Egyrészt csirkés burgereket, szendvicseket készítenek, ezek közül a grillezett ananászos baconos Kahuna burger tűnik a legizgalmasabbnak, másrészt boxokat, hússal, szósszal és körettel.

Az én választásom a Pucér Pipi tálra esett, amely szép adag grillezett csirkemellet tartalmazott, mellé vegyesen rizs és hasábburgonya köretet, valamint majonézes kukoricát kértem. Mindez 1490 Ft-ba került, ami elég korrekt ár, mennyiségre is, pláne, hogy az ebédemet követően majdnem a fele megmaradt holnapra. Mivel munkából szaladtam ki, ezért elvitelre kértem az ételt. A csomagolásért nem számoltak fel díjat. A benti részben van kb. 10-15 ember részére ülőhely, illetve kint a teraszon még egy asztal.

Negatívum, hogy a mosdó zárva volt "ROSSZ" felirat az ajtón. A menütábla a falon informatív, érthető, nincsenek rejtett költségek. 14.00-17.00 óra között a tálak mellé egy ajándék dobozos üdítő jár. Kb. 2000 Ft-ból a nagyevők is jóllakhatnak itt.
A pultban kiszolgáló fiatalember nagyon kedves, udvarias, informatív volt. Inkább a fiatalok körében népszerű a hely. Járványmentes időszakban nonstop üzemelnek. Kiszállítást is vállalnak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (13)
Pesti Pipi - Deák Budapest - Külső képPesti Pipi - Deák Budapest - Étlap/itallapPesti Pipi - Deák Budapest - BelsőPesti Pipi - Deák Budapest - EgyébPesti Pipi - Deák Budapest - BelsőPesti Pipi - Deák Budapest - EgyébPesti Pipi - Deák Budapest - BelsőPesti Pipi - Deák Budapest - BelsőPesti Pipi - Deák Budapest - EgyébPesti Pipi - Deák Budapest - BelsőPesti Pipi - Deák Budapest - Étel/italPesti Pipi - Deák Budapest - Étel/italPesti Pipi - Deák Budapest - Étel/ital

Pesti Pipi - Deák további értékelései

2020.10.11egyedül
Átlagos
Pesti Pipihez már volt máshol is szerencsém, ma betévedtem ide. Nem egy népszerű hely, úgy látszik, vacsoraidőben csak úgy kongott az ürességtől az elvileg igen forgalmas Madách téren. Egy vicces mesterséges stigmákat hordó srác fogadott a pultnál, csak éppen maszkot meg kesztyűt nem hordott...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.12.22-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
54.481 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval