Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vietnami büfé a Lehelen

Pho Huy Vietnámi Étterem BudapestPho Huy Vietnámi Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2019. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. március 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egyszerű kis vietnami büfé a Lehel Piac mögötti utcában. A szomszédos földszinti bérleményekben hasonszőrű büfék működnek, két kínai, egy olasz tésztás (zárva volt), valamint két söröző-kocsma.
A pultban részben előre elkészített ételek voltak, amelyek hajaztak a kínai gyorséttermek kínálatára - szójás zöldséges tészta, bundázott csirkehús falatok, zöldséges rizs, meglehetősen lefosztott mennyiségben, de volt 2-3 olyan étel is, amelyeket kínaiban egyáltalán nem láttam, inkább az egyik török egytálételre emlékeztetett (sertéshús burgonyával, répával egybefőzve, kicsit gulyásszerű, de más a fűszerezése). A rövidke étlapon többféle Pho leves is szerepelt, marhahússal, csirkehússal, valamint kacsalevesek, továbbá pirított rizs és tészta egytálételek többféle feltéttel. Az ételekből kis-és nagy adag is kapható, bár csak 200 Ft volt köztük az eltérés, így a kisadag nem igazán éri meg. Én az árakat ebben a környezetben és nívóban sokalltam (1500-1800 Ft egy előre elkészített, mikrózott egytálételért?). Egy tavaszi és egy nyári tekercset ettem (300, ill. 350 Ft), ez utóbbit csirkehússal és rákkal. Hozta a szintet, nem mirelit volt egyik sem, viszont a nyári tekercs külső burkolata kissé nyúlós, rágós volt.
A tisztaság amolyan piacias, ázsiai, szóval a kényesebb ízlésűeknek nem biztos, hogy ajánlanám. A nyári tekercs mellé adott mogyorós szósz finom volt, de mennyiségre kevés.
Összességében nem kiemelkedő, de egynek elment.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (11)
Pho Huy Vietnámi Étterem Budapest - Külső képPho Huy Vietnámi Étterem Budapest - Étel/italPho Huy Vietnámi Étterem Budapest - Étel/italPho Huy Vietnámi Étterem Budapest - Étel/italPho Huy Vietnámi Étterem Budapest - BelsőPho Huy Vietnámi Étterem Budapest - BelsőPho Huy Vietnámi Étterem Budapest - Étel/italPho Huy Vietnámi Étterem Budapest - Étel/italPho Huy Vietnámi Étterem Budapest - Étel/italPho Huy Vietnámi Étterem Budapest - Étlap/itallapPho Huy Vietnámi Étterem Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
49.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
56.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval