2025. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. augusztus 24.Ajánlom a helyet másoknak is!
Csinos, modern, fiatalos kávézó a XIII. kerület elegáns városrészében, a Marina Parton. Ötletes a bejárat előtti fedett terasz kialakítása. Vajon ki lehet az a Pierre? Nos, ő egy cuki kutyus, akinek a gazdája a tulajdonos. Pierre a sztár, ő egy jelenség, rendszerint bent tartózkodik a kávézóban, és hangulatától függően barátkozik a vendégekkel vagy csak pihen és figyelget. Engem külön kitüntetett a jelenlétével, ugyanis mire visszatértem a mosdóból az asztalomhoz, addigra ő már szépen elfoglalta a széket, ahol előtte ültem. Ezt a barátság egyértelmű jeleként értékeltem. Ezek után mondani sem kell, hogy állatbarát a kávézó. Barátságos, kedves kiszolgálás.
Csendes, nyugis hely napközben, remekül lehet itt akár dolgozni vagy olvasni is.
Volt pár különleges, ám drága desszert, Snickers mentes pohárkrém (2500 Ft), illetve szintén mentes gesztenye piramis. A pisztáciás croissant 2200 Ft. Többféle dán stílusú sós péksütit is tartanak.
Kitűnő a kávé. Az eszpresszó 750 Ft, a cappuccino 1200 Ft. Tartanak alkoholt is, délután indulhat a koktél szezon.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()