Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Időmilliomosok előnyben

Pink Cadillac Pizzéria BudapestPink Cadillac Pizzéria Budapest a térképen

Átlagos 2017. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. december 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Ráday utcában évek óta működő étterem és bár a "Párizs, Texas" mellett. Meglepően sok asztal bent, hosszan elnyúló a belső tér, nem is látni a végét. A falon a névhez illő, Kalifornia tengerparti hangulatát idéző képek, pálmafák, napsütés, szörfölés...és persze néhány méretes autó is felbukkan.
Hétköznap 3 fogásos ebédmenüt kínálnak, a leves és a desszert fix, a főétel A és B (húsos és vegetáriánus) közül választható. Mindez 1250 Ft-ért remek ár-érték aránynak tűnik, még úgy is, hogy a leves csészényi, a főétel pedig zóna-adag.
5-6 asztalnál ültek, 3 fős pincér személyzet volt a vendégtérben, ahogy láttuk, mindenki menüt rendelt, ennek ellenére csigalassú volt a kiszolgálás. Sok üresjárat, felesleges várakozás, amúgy meg chatelő, netező pincérek. Arra jöttünk rá, hogy valószínűleg a konyha a netes-kiszállításos rendelésekkel van elfoglalva vagy már elúszva, és a helyben fogyasztóknak emiatt kell a menüre is ilyen érthetetlenül sokat várniuk.
Az ételek össszességében "még elmegy, felejthető" kategóriásak, kisebb amplitúdókkal. A főétel fetával töltött cukkini ízre és mint fogás egész jó, csak elég lett volna pár perccel kevesebb sütés neki. A lebbencsleves jellegtelen, olcsó paprika íz dominál benne, de szerencsére nincs elsózva. A mákosgubában a mák viszont szó szerint keserű, szinte mar. Hogy több cukorral lehetne-e tompítani rajta, azt nem tudjuk, mert cukor nem volt az asztalon. A leves mellé nem kínáltak kenyeret, viszont többféle izgalmas mártásuk van (pl. csípős narancsos, mangós, kókuszos chilis), asztalokra szabadon kihelyezve, persze elsősorban nem a menü mellé, hanem az á la carte-ból steak-et rendelő vendégek számára.
Valószínűleg a benyomásunk nem a mai napi ritka véletlen műve, mert az étterem facebook oldalán is leginkább a lassúságra panaszkodnak az értékelő vendégek.
A zene borzalmas, hangos tuc-tuc.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (19)
Pink Cadillac Pizzéria Budapest - BelsőPink Cadillac Pizzéria Budapest - MosdóPink Cadillac Pizzéria Budapest - Étel/italPink Cadillac Pizzéria Budapest - BelsőPink Cadillac Pizzéria Budapest - Étel/italPink Cadillac Pizzéria Budapest - BelsőPink Cadillac Pizzéria Budapest - BelsőPink Cadillac Pizzéria Budapest - BelsőPink Cadillac Pizzéria Budapest - Étel/italPink Cadillac Pizzéria Budapest - Étel/italPink Cadillac Pizzéria Budapest - EgyébPink Cadillac Pizzéria Budapest - Étlap/itallapPink Cadillac Pizzéria Budapest - BelsőPink Cadillac Pizzéria Budapest - BelsőPink Cadillac Pizzéria Budapest - BelsőPink Cadillac Pizzéria Budapest - Külső képPink Cadillac Pizzéria Budapest - BelsőPink Cadillac Pizzéria Budapest - BelsőPink Cadillac Pizzéria Budapest - Külső kép

Pink Cadillac Pizzéria további értékelései

2018.02.08a párjával
Gyenge
Átlagos ételek, ( bármelyik metro aluljáróban tudják nyújtani ezt a gasztronómiai élményt, csak olcsóbban ) gyenge kiszolgálás... Aki nem szeretni, ha körülugrálják a pincérek, szeretni fogja a helyet, főleg ha az üzemeltető ismerősei / barátai is fogyasztanak... Akkor 10-20 perc is eltelhet...
2014.07.03barátokkal
Kiváló
Több éve járok vissza, pizzában a legjobbak, a cézár saláta korábban finom volt, most nem az:) tán szakácsváltás történ. A pincérek 95%-ban kedvesek, udvariasak és előzékenyek. Legutóbbi kutyával érkezésemkor kérés és kérdezés nélkül azonnal hoztak egy tál vizet. Összesen két alkalommal, amikor a...
Népszerű szállások a környéken
Aura Hotel Balatonfüred - Tavaszi Aura Relax
Tavaszi Aura Relax
2024.06.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
95.840 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Oxigén Family Hotel Noszvaj - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Oxigén Family Hotel Noszvaj
Kérd ajánlatunkat!