Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tradicionális nápolyi pizza

Pizza Dellarosso BudapestPizza Dellarosso Budapest a térképen

2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Eredetileg székesfehérvári pizzéria, akik tavaly novemberben bemerészkedtek a fővárosba is, központi helyet, a Bajcsyt választották maguknak, kb. félúton a Nyugati és az Arany János metrómegálló között.
Azóta nyitottak Veszprémben is egy pizzériát.
Belépve modern, dizájnos, de fiatalos berendezés fogad, az emeleten kis galéria, lenn 4 normál asztal, valamint egy bárasztal van. A rendelésfelvétel és a fizetés a pultnál történik, majd az elkészült pizzát kihozzák az asztalhoz.
Pizzán kívül mást nem is láttam az étlapon, viszont 29 félét készítenek, köztük kuriózumként egy édeset is (nutellával, mogyoróval, mascarponéval). A többi pizzát feltét-gazdagságtól függően kategorizálták 1790-2590 Ft közötti áron. Elvitel esetén 100 Ft-tal olcsóbbak a pizzák, viszont a dobozért 50 Ft-ot kellett fizetni. (bár a szórólap szerint a doboz ajándék, na mindegy...)
Kerek, vékony tésztás, nápolyi stílusú pizzát készítenek. A feltétek is részben Olaszországból érkeznek (pl. sonka, sajt, paradicsom, pesto, olívaolaj és olívabogyó), és ha jól, tudom, a liszt is.
A pizzákat elektromos kemencében 500 fokon sütik meg, emiatt - és a vékonyságának köszönhetően - nagyon gyorsan, pár perc alatt átsül.
Hawaii-t választottam, amelyben a tészta, a sonka és a paradicsom minőségi és finom volt, viszont az ananász bolti konzerv, azon belül is egy elég olcsó fajta.
Az étlapon izgalmasnak tűnt a tonhalas-olívás-pisztáciás-bazsalikomos, amelynek zöld pesto az alapja, spenótos-lazacos-fokhagymás, amely tejszínes alapra készül.
A személyzet kedves, visszafogott fiatalokból áll.
Megjegyzem, hétfőn jártam erre először, és nem voltak nyitva, pedig a facebook oldaluk és a szórólap szerint csak vasárnap lennének zárva.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Pizza Dellarosso Budapest - BelsőPizza Dellarosso Budapest - MosdóPizza Dellarosso Budapest - BelsőPizza Dellarosso Budapest - BelsőPizza Dellarosso Budapest - BelsőPizza Dellarosso Budapest - Étel/italPizza Dellarosso Budapest - Étel/italPizza Dellarosso Budapest - BelsőPizza Dellarosso Budapest - Étel/italPizza Dellarosso Budapest - BelsőPizza Dellarosso Budapest - MosdóPizza Dellarosso Budapest - Külső képPizza Dellarosso Budapest - BelsőPizza Dellarosso Budapest - Étlap/itallapPizza Dellarosso Budapest - Étlap/itallapPizza Dellarosso Budapest - BelsőPizza Dellarosso Budapest - Külső kép

Pizza Dellarosso további értékelései

2024.04.28barátokkal
Kiváló
Nagyon sok helyen ettünk már pizzát, de ki merem jelenteni Budapesten itt a legfinomabb!! A kiszolgálás a fiatalos csapat rendkívül kedves A mi kedvencünk Ádám!
2019.11.30családjával
Kiváló
A májusi Iron Maidens koncert kiváló alkalom volt arra, hogy a nagyobbik fiammal végigpróbáljak egy sor vagány helyet, ami már egy ideje a listámon volt. Első volt a sorban a Pizza Dell Arte, mivel mindketten NAGYON szeretjük a nápolyi jellegű pizzát. Margeritát kértünk és nem spórlásból. Egyik...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.07.21-ig
Thermal Panzió Igal
74.950 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat fürdőbelépővel
Félpanziós ajánlat fürdőbelépővel
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
31.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval