Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Névváltozás?

Pizza Forte - Petőfi Sándor utca BudapestPizza Forte - Petőfi Sándor utca Budapest a térképen

2019. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. február 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Régebben Mlinar Pékség volt itt a Váci utcától egy saroknyira, most a Forte Pizza logója látszik a portál felett. Ezt már nem az első helyen tapasztalom a városban járva-kelve, ugyanakkor pl. a Westendben továbbra is maradt önállóan a Mlinar.
Belépve bal oldalon a kerek pizzák találhatóak a pultban, amelyek szeletben kaphatóak, a szemben lévő üvegpultban pedig ott vannak a Mlinar péksüteményei is.
A pizzák közül egy Hawaii kukoricás-sonkásat kértem, a 300 Ft-os szeletár elég kedvezőnek tűnt. Ugyanakkor a szelet mérete meglehetősen kicsi, igaz a tészta vastagabb, tartalmasabb, mint több, kedvező áru konkurens láncnál. A feltétek mennyisége elegendő, mondhatni bőséges volt.
A péksütik között itteni specialitás a burek, illetve van több péksüti, amelyet leveles burektésztából készítenek. A péksütemények ára 290 Ft-tól kezdődik, azaz drágább mint pl. a nevesebb pékségnél [moderálva - a szerk.], amely véleményem szerint folyamatosan jó minőséget hoz.
A kiszolgálás egykedvű. Amikor beléptem, a pultban nem volt senki, mert a kiszolgáló fiatalember a barátaival kinn beszélgetett és dohányzott.
Már a rendelést követően láttam, hogy lehet kapni kedvező árú egész pizzát, amelynek csak 17 cm az átmérője, szerintem ez elég jó ajánlat 550 Ft-ért.
Vannak rendes ülőhelyek, normál asztalok székek, igaz csak egy nagyobb, a másik oldalon könyöklőpult bárszékekkel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Pizza Forte - Petőfi Sándor utca Budapest - Étel/italPizza Forte - Petőfi Sándor utca Budapest - Étel/italPizza Forte - Petőfi Sándor utca Budapest - BelsőPizza Forte - Petőfi Sándor utca Budapest - Étel/italPizza Forte - Petőfi Sándor utca Budapest - Étel/italPizza Forte - Petőfi Sándor utca Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Yacht Siófok
57.979 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval