Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rejtett lángos

Pizza Hut - Arena Mall BudapestPizza Hut - Arena Mall Budapest a térképen

Gyenge 2019. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 7.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Aréna Plázában az önkiszolgáló gyorsétkezdék egy kupacban, az alsó szinten, középtájékon foglalnak helyet, szinte egy gyűrűben, amelyek között a közös asztalok találhatóak. A Pizza Hut az egyik szélső, kisebb méretű üzlethelyiséget bérli (szerintem régen nem itt voltak).
A Pizza Hut-ot szerintem nem kell senkinek bemutatni, én úgy emlékszem vissza rájuk, hogy a rendszerváltozást követően az első között jöttek be ők is, mint amerikai vendéglátó lánc Magyarországra (1992-ben), ők voltak az amerikás pizzások, és a Király utcai pizzériát nyitották meg elsőként, amely elég nagy népszerűségre tett szert. Volt elviteles, utcai szeletpizzás árusításuk, illetve a benti részben klasszikus étterem forma. A "fénykor" után a legtöbb egységet bezárták, csak kettő maradt, és ezek egyike volt az Aréna Pláza.
Mostanában éppen újra a terjeszkedős szakaszukat élik, főleg a plázákra lőnek, illetve az Auchan-nal állnak stratégiai partnerségben. Tehát jelenleg éppen felfuttatják a hazai céget, és ez nemcsak az újabb pizzázók megnyitásában nyilvánul meg, hanem az új termékinnovációk terén is. Itt már nincs szeletes pizza, csak kerek egész, amelyet a rendelést követően készítenek. 5 perc az elkészítési idő a 300 fokos kemencében, ami 2 oldalas, egyiken kell betenni a nyers tésztát, a másik oldalon kijön a kész pizza. Árban 1500 Ft környékén, átlagos méretű, 28 cm-es pizza. Az ital gépi Pepsi-család, műanyag pohárban újratölthető.
A mostani újításuk a pizza szendvics, amely 3 féle feltéttel, 450 Ft-ért kapható. Ugyanaz a pizzatészta és a feltétek, alapanyagok, csak kisebb méretű, és hosszúkás a formája.
A grill csirkehúsos, kukoricás, lilahagymásat választottam. Az elkészülést sorszámos digitális tábla mutatta. A tészta vastag, teljesen olyan hatású, mint a lángos. Felfújt, egyáltalán nem ropogós. A feltétek mennyisége csekély, apró kis kockák, kukorica talán 5-6 szem, a csirkekocka sem több. Tetején az olvasztott sajt is csak középre jutott. A széleken több mint 1 cm széles peremen semmi nincs, csak a lángos. Már aki szereti. Lángosnak nem lett volna rossz, de egy fél lángos a piacon még 200 Ft sincs. Így már nem annyira éri meg.
A barna műanyag tálca egy merő szutyok és mellé vizes is, gondolom, a mosogatás helyett belemerítették a vízbe. A pult sem tiszta, csomagolás maradványok, ételmorzsa is van rajta.
A 2 pultos lány alapvetően barátságos volt, de a pizzához vajmi keveset értenek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (13)
Pizza Hut - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapPizza Hut - Arena Mall Budapest - BelsőPizza Hut - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapPizza Hut - Arena Mall Budapest - BelsőPizza Hut - Arena Mall Budapest - BelsőPizza Hut - Arena Mall Budapest - BelsőPizza Hut - Arena Mall Budapest - Étel/italPizza Hut - Arena Mall Budapest - Étel/italPizza Hut - Arena Mall Budapest - Étel/italPizza Hut - Arena Mall Budapest - Étel/italPizza Hut - Arena Mall Budapest - Étel/italPizza Hut - Arena Mall Budapest - BelsőPizza Hut - Arena Mall Budapest - Belső

Pizza Hut - Arena Mall további értékelései

2021.10.21egyedül
Átlagos
Érdemes behúzni a szerdákat, amikor minden második pizza csak 100 Ft. (Oké, CSAK másodikat nem lehet kérni :)...). Nem olyan a minőség, mint amikor még nem volt az Express sütés, de még mindig hozza a Pizza Hut életérzést. A széle kellemesen ropogós, a pizza forró, sok rajta a sajt. Jó, hogy...
2016.12.17családjával
Átlagos
Ugy körülbelül 100 évente egyszer eljuttok ide is. Régebben mikor mindenütt volt sokkal jobb volt. A kiszolgálás és az árak is. A pizza és a hangulat még mindig jo. De tényleg nem olyan már mint régen. Már nincs meg a Pizza Hut szikra a helyben. Inkább Pizza Ház lett....
2016.11.01egyedül
A Pizza Hut diákkorom egyik maradandó emléke. Akkor az összehasonlítási alap a rossz alapanyagokból, rossz technológiával, paradicsomszósz helyett vacak ketchuppal készült álpizza volt, amivel a Partium és a Bánság városait elárasztották a szemfüles büfések. Ehhez képest a Pizza Hut maga volt...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.01-ig
Thermal Panzió Igal
76.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval