Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Dallasban ilyen a pizza

Pizza Hut Express - Astoria BudapestPizza Hut Express - Astoria Budapest a térképen

Átlagos 2019. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. december 8.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pizza Hut sokadik budapesti egységét nyitotta meg az Astoriánál, az East-West Business Center irodaház aljában, ahol számos más gyorskajára szakosodott vendéglátó egység is működik, szintén nemzetközi láncok tagjai (szendvicses, immáron 2 hamburgeres egymás mellett, amerikai kávézó).
Minden héten van valamilyen akció, ottjártamkor 3 féle pizza + dobozos szénsavas üdítő + szósz 1590 Ft-ért. Az előző héten egyféle kis pizza 990 Ft-ért. Egyebekben a normál 32 cm-es pizzák ára 1590 Ft, a kisebb átmérőjű, 26 cm-esek 1290 Ft-ba kerülnek.
A pizzákat frissen készítik, nem mirelitből. Rendelés és fizetés a pultnál történik, utána mindenkinek figyelnie kell az elkészült pizzákat, mivel nincs sorszám vagy pl. név bemondás, mint más helyeken. Kb. 10 asztaluk van, meglehetősen sűrűn rakva, közülük 3 bárszékes. A szélső asztalok közel esnek a pulthoz, így ha sokan sorba állnak, mint amikor én voltam, a várakozók kabátja, táskája súrolja az ott ülőket, ami azért elég zavaró tud lenni.
Dallas névre hallgató sonkás-gombás pizzát választottam, amely az ígért kb. 10 perc alatt el is készült, pedig tele volt az étterem. Minden asztalnál ültek, és még utánam is érkezett több vendég és egy csapat külföldi turista is.
A pizzát műanyag tálcán kaptam, de szalvéta, evőeszköz nem volt mellé, illetve a dobozos ital mellé sem adtak poharat, nem is kérdeztek rá. A fizetős pult mellől lehet vadászni szalvétát és műanyag villát, de ehhez félre kell tolni az éppen rendelőket.
A pizza szerintem korrekt volt a maga nemében. Vastag tésztás, kerek, nem spóroltak a rávalókkal és nem volt gyenge a minősége, nem érződött rajta a tipikus olcsó T. gazdaságos íz, mint némely konkurens pizza esetében.
Természetesen elvitelre is lehet kérni a pizzát, ha nem lett volna szabad asztal, akkor ezt az opciót választom.
A mosdót nem láttam, nem tudom, milyen.
Az étterem tisztasága fejleszthető, egy tálcagyűjtő van a sarokban, de sokan lusták a vendégek közül, hogy elvigyék odáig, így más vendégek pakolnak utánuk, a személyzet nem ér rá. Az asztalokat a vendégek után nem törlik le. Az asztalok alatt koszos, használt szalvéta és ételmaradék is van az asztalok alatt. A kabátoknak nincs fogas, mindenki maga mellé teszi a székre.
Egy fiatal srác kezelte a kasszát és a rendeléseket, 2 lány folyamatosan sütötte a pizzákat. A nyers hozzávalókat meg lehet nézni a pultban, mint a salátabárokban. Gépies, gyors, de unott a kiszolgálás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (13)
Pizza Hut Express - Astoria Budapest - Külső képPizza Hut Express - Astoria Budapest - Külső képPizza Hut Express - Astoria Budapest - Étel/italPizza Hut Express - Astoria Budapest - Étel/italPizza Hut Express - Astoria Budapest - Étel/italPizza Hut Express - Astoria Budapest - BelsőPizza Hut Express - Astoria Budapest - BelsőPizza Hut Express - Astoria Budapest - Étlap/itallapPizza Hut Express - Astoria Budapest - Étlap/itallapPizza Hut Express - Astoria Budapest - BelsőPizza Hut Express - Astoria Budapest - BelsőPizza Hut Express - Astoria Budapest - BelsőPizza Hut Express - Astoria Budapest - Belső

Pizza Hut Express - Astoria további értékelései

2019.11.04a párjával
Azt hiszem, a Subway-be akartam menni egy mozi után, de mintha zárva lett volna, sötét volt bent és nem volt vendég, akkor így kerültem a mellette lévő ajtóhoz, és ez a Pizza Hut volt éppen. Kicsi bolt, nem tudom, mitől Express, talán itt gyártanak megrendelésre, de nem láttam a szokásos futáros...
Népszerű szállások a környéken
Thermál Hotel és Kemping Komárom - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.04.30-ig
Thermál Hotel és Kemping Komárom
53.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok
Pihentető hétköznapok
2024.12.20-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.02.27-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval