Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A legjobb erzsébeti pizzéria

Pizza Mágus BudapestPizza Mágus Budapest a térképen

2017. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pesterzsébeti barátnőm ajánlotta a Mágus Pizzát, ahonnan ők rendszeresen rendelnek. Megbízható a kiszállítás, stabilan jó a minőség, elég gyorsak, és árban is kedvező. Viszont azt is elmondta, hogy mivel elég népszerű étteremről van szó, ha helyben szeretnénk enni, ne menjünk csúcsidőben, mert valószínűleg nem lesz szabad asztal. Nekünk szerencsénk volt, hétköznap estefelé a kinti teraszon lévő 6-7 asztalból sikerült az utolsó előtti szabadot elcsípni, aztán valóban hamarosan telt ház lett. A benti részben 4 asztaluk van, de a meleg miatt mindenki a teraszt preferálta.
Sokféle pizzájuk van, a klasszikusoktól kezdve néhány izgalmas kompozíciót is kínálnak. Mi a nemzetek pizzái közül egy indiait és egy görögöt választottunk. Előbbi tandoori fűszeres grillezett csirkemellet, tejszínes alapot, kukoricát jelentett feltétként, míg a görögnél olívabogyó, lilahagyma, paradicsom, fetasajt és tarja alkotta a rávalókat. Átlagos méretű 32 cm-es pizzát választottunk, de sütnek nagy 45 m-eset is. Árban 1400-1800 Ft körül kerül 1 db pizza a kisebb átmérőből. Frissen sülnek a pizzák a kemencében, de talán 10 percet kellett csak várnunk, gyorsan teljesítette a személyzet a rendeléseket. Pizzán kívül néhány saláta és desszert szerepelt még az étlapon.
A nyári szezonban kézműves fagylaltot is árusítanak.
Kínálnak kedvezményes menüt, ebben 5 féle pizza közül lehet 990 Ft-ért vagy menüben üdítővel, kávéval 1290 Ft-ért választani.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (13)
Pizza Mágus Budapest - Étlap/itallapPizza Mágus Budapest - Étlap/itallapPizza Mágus Budapest - Étlap/itallapPizza Mágus Budapest - Étlap/itallapPizza Mágus Budapest - Étel/italPizza Mágus Budapest - Külső képPizza Mágus Budapest - Étel/italPizza Mágus Budapest - MosdóPizza Mágus Budapest - BelsőPizza Mágus Budapest - BelsőPizza Mágus Budapest - Étel/italPizza Mágus Budapest - Étlap/itallapPizza Mágus Budapest - Étlap/itallap

Pizza Mágus további értékelései

2023.11.08családjával
Kiváló
Házhozszállítással szoktunk pizzát rendelni, teljesen jó. Sokféle pizza van, korrekt áron - vannak saláták, italok, sütemény és fagyi is. Lehet fele-fele pizzát is kérni és egyéni igény alapján összeállítani is. Mindig hamar kihozzák, nagyon kedves a futár.
2023.09.15családjával
Kiváló
Családias környezet. Nagyon finom minőségi pizza. Kedves aranyos kiszolgálás. Szép, meghitt helyen van. Tiszta, hangulatos hely. Csak ajánlani tudom!
2023.06.25egyedül
2023.06.23.-án pénteken 20. keruletbe jártam es beugrottam ebédelni ide: Pizza Mágus Az első benyomásra átlagos helynek tűnő pizzázóba értem. A felszolgálás első pillanatban is már fogyasztóbarát hangulatot keltett a kedves mosolygós, vidám arcú felszolgáló lany személyében. A megrendelt étel...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
32.691 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Kumánia Kisújszállás - Pünkösdi kikapcsolódás
Pünkösdi kikapcsolódás
05.17-20.
Hotel Kumánia Kisújszállás
155.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval