Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sok helyen elérhető, de már nem olyan finom, mint korábban

Pizza Me - József körút BudapestPizza Me - József körút Budapest a térképen

Átlagos 2018. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. október 21.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amilyen lelkes és elégedett voltam a Pizza Me pizzáival kezdetben, ahogy bővül a lánc és növekszik az egységeik száma, a lelkesedésem fordított arányban lohad le. A minőség leromlott, középszerű lett, pedig pár éve az egyik legjobb ár-érték arányú pizzákat kínálták a városban. Legutóbb a Corvin-negyed metrókijáratnál lévő egységükben jártam. A pultban kiszolgáló fiatalember udvarias, készséges. A választék bőséges, gyakorlatilag a teljes repertoár kapható, ami a falon szerepel, és folyamatosan sülnek az újabb kerek pizzák a kemencében.
Amelyik pizza az üvegpult mögött már kihűlt, azt a fogyasztás előtt 1-2 percre beteszik a kemencébe, így gyorsan átmelegszik. A pulton csak olívaolaj van, 2 féle, de a házi pizzaszósz már nincs kirakva. Csak plusz pénzért lehet venni, de 1 szelet mellé egyáltalán nem éri meg.
A szezonális pizzát választottam, amely Capricciosa fantázianevet kapott. Paradicsomos alapszósz, mozzarella, sonka, gomba, articsóka, kapribogyó (499 Ft/szelet). A feltétekből kevés van rajta, az articsóka és a kapri csak jelzés-értékű. A pizza papírvékony és nem ropogós. A szósz finom, kellemesen fűszerezett. A sonka és a gomba átlagos, nem prémium kategóriás. Amolyan egynek jó, gyors éhségmegszüntetésre alkalmas. De ez már nem az a pizza, amiért képes lennék átutazni a várost. Kár... (azért az ajánlható kategóriát továbbra is megüti).
Helyben le lehet ülni a falnál bárszékekre.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Pizza Me - József körút Budapest - Étel/italPizza Me - József körút Budapest - Külső képPizza Me - József körút Budapest - Étel/italPizza Me - József körút Budapest - Étel/italPizza Me - József körút Budapest - BelsőPizza Me - József körút Budapest - BelsőPizza Me - József körút Budapest - Étel/italPizza Me - József körút Budapest - BelsőPizza Me - József körút Budapest - Belső

Pizza Me - József körút további értékelései

2019.03.05egyedül
Van amikor egy Pizza Me egység feltűnése az ember horizontján nagyon jól jön. Nem akarunk sokat enni, gusztusunk van egy szelet pizzára és farkaséhesek vagyunk. Tavaly december 5-én Budapestre érkezve ilyen állapotban voltam, a Corvin negyedben volt valakivel találkám, nem tudtam, hogy van ott is...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval