Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A várható jó

Pizza Paradicsom BudapestPizza Paradicsom Budapest a térképen

2015. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Többször elsuhantam már autóval a Vörösvárin és mindig feltűnt, hogy ez a hely állandóan tele van. Én hiszek benne, hogy ahol sokan vannak, az nem lehet rossz hely(néhány kivételt leszámítva....). Nagyon barátságos és vidám a személyzet, ami nekem őszintén szólva legalább annyira fontos, mint a jó étel. Rendeltünk egy pizzát és egy főételt, és mindkettő rendben volt. Csak azért nem tudok kiválót adni, mert őrületes hangzavar volt és szerintem nagyon közel vannak egymáshoz az asztalok. A feleségemet kb 3szor hátba könyökölték a szomszéd asztaltól, de ezt leszámítva nem véletlenül van tele mindig.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Pizza Paradicsom további értékelései

2022.01.18egyedül
Kiváló
Többször nézegettem ezt a helyet, de mindig sok vendég van. Most mégis úgy döntöttem, hogy megkóstolom a pizzájukat, mert csak jót hallottam róla. Elvitelre kértem és hamarosan kézhez is kaptam, pedig most is elég sok helyben fogyasztó vendég volt. Tényleg nagyon jóízű volt és az ára is megfelelő.
2021.08.04a párjával
Szörnyű
A juhtúrós pizzájuk isteni! Viszont ha nem várt csótányt szed ki a szájából az ember a szelet végén, akkor az már undorító! Telefonon jeleztem, elnézést kértek, de ennyi. Kidobtunk 3500 forintot, egy szelet fogyott el, bár az se fogyott volna! Többet nem rendelünk, az biztos.
2019.03.28barátokkal
Mivel Óbudai lakos vagyok,így elég sokszor megfordulok az étteremben.Igazán nincs is semmi gond vele,de egy nagy problémám azért lenne.Remélem a tulajdonosok is olvassák ezeket a bejegyzéseket.Akkor jöjjön a probléma!Szerintem nincs a világon keményebb fa amiből a székek készültek.Távozáskor...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2025.12.29-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
111.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Átrium Hotel Harkány - Téli-tavaszi pihenés
Téli-tavaszi pihenés
2024.06.30-ig
Átrium Hotel Harkány
32.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Sándor Hotel Pécs - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.12.23-ig
Sándor Hotel Pécs
32.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel