Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Felújítás? Akkor házhoz rendelek!

Pizza Paradicsom BudapestPizza Paradicsom Budapest a térképen

Kiváló 2017. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kicsit csalódott voltam, amikor zárva találtam a kedvenc éttermünket, de a házhozszállításon megnyugtattak, hogy csak felújításról van szó. Így legalább haza rendeltem, és végre kipróbálhattam ezt is. Egy tonhalas és egy fokhagymás bruschettát kértünk, mind a kettő nagyon finom volt. Ha valaki szereti a friss feltétekkel készült "pizzát" ajánlom, hogy próbálja ki mindkettőt. Egészen más ízű a tésztája és tényleg friss és zamatos. Desszertnek somlóit ettünk és tiramisút, ezek is nagyon jók voltak, és ellentétben más kiszállítós cégekkel, itt jókora adagokat adnak, nem a hatalmas doboz alján kell keresni a mit, vagy furcsán méregetni a kis poharat, amiben átadják az aranyáras édességeket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló

Pizza Paradicsom további értékelései

2022.01.18egyedül
Kiváló
Többször nézegettem ezt a helyet, de mindig sok vendég van. Most mégis úgy döntöttem, hogy megkóstolom a pizzájukat, mert csak jót hallottam róla. Elvitelre kértem és hamarosan kézhez is kaptam, pedig most is elég sok helyben fogyasztó vendég volt. Tényleg nagyon jóízű volt és az ára is megfelelő.
2021.08.04a párjával
Szörnyű
A juhtúrós pizzájuk isteni! Viszont ha nem várt csótányt szed ki a szájából az ember a szelet végén, akkor az már undorító! Telefonon jeleztem, elnézést kértek, de ennyi. Kidobtunk 3500 forintot, egy szelet fogyott el, bár az se fogyott volna! Többet nem rendelünk, az biztos.
2019.03.28barátokkal
Mivel Óbudai lakos vagyok,így elég sokszor megfordulok az étteremben.Igazán nincs is semmi gond vele,de egy nagy problémám azért lenne.Remélem a tulajdonosok is olvassák ezeket a bejegyzéseket.Akkor jöjjön a probléma!Szerintem nincs a világon keményebb fa amiből a székek készültek.Távozáskor...
Népszerű szállások a környéken
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.10.14-ig
Sungarden Hotel Siófok
71.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval