Pizzafok - Buda Budapest

Pizzafok - Buda Budapest
Pizzafok - Buda BudapestPizzafok - Buda Budapest
Pizzafok - Buda BudapestPizzafok - Buda Budapest
6 fotó
Jártál már itt? Értékeld elsőként a helyet!3 darab első értékelés után Felfedező kitüntetéssel jutalmazunk!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Wellamarin Zamárdi - Karácsony
Hotel Wellamarin Zamárdi
Hotel Yacht Wellness & Business Siófok - Kedvezményes ár félpanzióval
Hotel Yacht Wellness & Business Siófok
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat
Hotel Eger Park

Pizzafok - Buda Budapest vélemények

2042
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3325 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67915 feltöltött kép
Átlagos 2026. május 26.egyedül járt itt
Ezt a térképen fedeztem fel, hogy van, és bár nem vagyok kiemelt pizzafan, de azért gondoltam, hogy a hiteles tájékoztatás okán eszem egyet. Tehát tömegközlekedés a főváros széle felé, Albertfalva vidékére. A hely egy lakótelepféle tövében van, ehhez igazítjuk az elvárásokat.
Pizzafok - Buda Budapest - Külső képPizzafok - Buda Budapest - Külső képPizzafok - Buda Budapest - Étlap/itallapPizzafok - Buda Budapest - BelsőPizzafok - Buda Budapest - Külső képPizzafok - Buda Budapest - Étel/ital
Még több kép (3 db) >>