2026. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. április 5.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pizzi Jászai Mari téri egységében mondhatni törzsvendégek vagyunk, a törzsvásárlói kártyánk már többször betelt. De ez inkább a gyerekeim "fogyasztásának" tudható be, mint nekem. Azt persze tudtam, hogy van még pár másik pizzériájuk a városban, de ez esik a legközelebb a lakásunkhoz, ez a magyarázat.
A XI. kerületben a Bartók Béla úton, a Móricz Zsigmond körtér közelében egy szintén elég kis alapterületű pizzériájuk van. A benti részben a fal mentén két oldalon van helyi étkezési lehetőség, a szokásos "nemszeretem" bárszékes megoldás. Nem voltam nagyon éhes, de azért valamit szerettem volna enni gyorsan, miután sikerült leverekedni magam a Citadelláról. Egy szelet Margharita pizza mellett döntöttem, amit gyorsan a sütőben meg is melegítettek nekem. Ez készen volt a pultban, így nem kellett várni az elkészülsére, ami egész pizza esetében 10-15 perc, vagy a többi rendeléstől függően akár 40-45 perc is lehet. Itt most elég nyugis volt a helyzet, sokan elutaztak a Húsvét és a tavaszi szünet kapcsán. Ez a legolcsóbb pizzájuk, de nem emiatt választottam, én ezt szeretem. 800 Ft egy szelet, a többiból 900 Ft. Volt még 4 sajtos, szalámis és sonkás. Az egész pizzákból 32 és 45 cm-es átmérőjű kerek pizzákat sütnek, 2990-3790 Ft, illetve 4290-5290 Ft-os áron. Emlékeim szerint a Jászain is ennyibe kerül. Aktuálisan 19 féle pizza szerepel az étlapon, de ha ez nem lenne elég, egyedi kombinációkat is összeállíthatsz magadnak. A bejárat előtti járdán spontán teraszt alakítottak ki.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Pizzi Móricz további értékelései
2026.01.12egyedül
![]()
Pár napja a Pizza Művek után lógó orral bementem a Hópihébe, és az édeskedves lánytól forraltbort kértem, hogy jobb kedve derítsen. Aztán sütimajszolás közben beismertem, hogy volt egy nem annyira jó tapasztalatom, hát így járok én a pizzériákkal. Miért nem mentem a Pizzibe? Miért, az jobb?...
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
71.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval