Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csodás vegán csodák

Plantmilkyway BudapestPlantmilkyway Budapest a térképen

Kiváló 2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy fiatal lány megvalósította az álmait, és nyitott egy ki vegán cukrászdát a Fővám téri vásárcsarnok mögött. Minden süteményt ő maga készít, a pultban látható különleges, mutatós desszertek mind hosszas kísérletezés, próbálkozás után alakultak ki.
A pultban is személyesen a kreátor hölgy szolgálta ki a vevőket. A benti részben csak 2 bárasztalnál lehet leülni, de talán lesz kiülős terasz is.
Az alapterület pici, dekoráció minimális, viszont a pultban látott sütik engem teljesen elbűvöltek. Nem vagyok vegán, de tényleg bármelyiket kipróbáltam, megkóstoltam volna.
A választás így kifejezetten nehéz volt számomra. Közös egyeztetés alapján a málna-pisztácia mousse-t választottam, ami kitűnőnek bizonyult (800 Ft). Az átlagnál kicsit kisebb a szeletek mérete.
A sütik mellett kókuszos tápióka puding is kapható mangóval. Mindenképpen szeretnék még ide visszatérni, érdekel a többi desszert is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (21)
Plantmilkyway Budapest - Külső képPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - BelsőPlantmilkyway Budapest - BelsőPlantmilkyway Budapest - BelsőPlantmilkyway Budapest - Külső képPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - BelsőPlantmilkyway Budapest - Étel/italPlantmilkyway Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.29-ig
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
49.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval