Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Friss, izgalmas és egészséges

Pléz Café - Csemete utca BudapestPléz Café - Csemete utca Budapest a térképen

Kiváló 2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. május 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez egy új felfedezésem, Óbudán a Kolosy tér közelében. Sosem hallottam és olvastam róla, és fogalmam sincs, hogy mi lehet az a "PLÉZ", de legközelebb majd megkérdezem.
Szóval azzal kezdeném, hogy beraktam a kedvencek közé ez szerintem elég jól jellemzi a véleményemet.
Mindenféle egészséges ételt-italt készítenek, nagyon guszta, ízléses minden a hűtőpultban, barátságos az egész hangulat. A beltér modern, vidám, világos, de nem laboratóriumszerű, és van egy kis kiülős teraszuk is.
Az árak a hasonszőrű bio-vegán-mentes vonalon utazó bisztrókhoz képest lényegesen kedvezőbbek a tapasztalataim szerint. Izgalmas gyümölcs-és zöldségitalok elvihető palackban (350-690 Ft), mentás narancsot próbáltam, isteni finom volt!
Vannak gyümölcsös zabkása kelyhek (520 Ft), illetve gyümölcs-joghurt-granola poharak, szendvicsek sokféle zöldséggel, csirkesalátával (690 Ft), az avokádós-csicseriborsós szendvics igazán nem hétköznapi. A saláták szintén izgalmasak, az epres-spenótos-füstölt sajtos egészen megkapó.
Vannak komplett menüt kínáló boxok is: teljes kiőrlésű pékáru vagy pita, vegyes saláta, sajt, tojás, gomba, tofu, tortilla.
Én nem élek mentes életet a magam részéről, de az itt kapható ételek nagyon tetszettek, és meglepően finomak voltak. Bár alapvetően minden ételük azonnal elvihető, csomagolt, de helyben is lehet bármit enni.
A pisztáciás-fehércsokis-magos szelet is finom, prémium kategóriás volt (390 Ft).
Nagyon kedves, mosolygós kiszolgálás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Pléz Café - Csemete utca Budapest - Külső képPléz Café - Csemete utca Budapest - Külső képPléz Café - Csemete utca Budapest - Étel/italPléz Café - Csemete utca Budapest - Étel/italPléz Café - Csemete utca Budapest - Étel/italPléz Café - Csemete utca Budapest - Étel/italPléz Café - Csemete utca Budapest - BelsőPléz Café - Csemete utca Budapest - Étel/italPléz Café - Csemete utca Budapest - MosdóPléz Café - Csemete utca Budapest - BelsőPléz Café - Csemete utca Budapest - Belső

Pléz Café - Csemete utca további értékelései

2019.09.07egyedül
Kiváló
A Plézt véletlenül fedeztem fel a minap, nézegettem sétálva, hogy mi nyílt a Kolosy téren. A Pléz akadt utamba, egyébként a piac környéke inkább visszafejlődött. Vettem egy kecskesajtos fügés szendvicset (770 ft) és egy mentás narancsjuice-t (390 ft). A szendvics kiváló volt, kreatív, izgalmas,...
Népszerű szállások a környéken
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással