Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

85 féle tea

Podma Café BudapestPodma Café Budapest a térképen

2016. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. február 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Nyugati tér vonzáskörzetében, a Lancelot lovagi étterem mellett található a Podma Cafe. Kis alapterületű, faburkolatos, hangulatos, igényesen berendezett kávézó és teaház, melynek íves galériája remek helyet biztosít egy kellemes beszélgetésre. Valószínűleg a tulajdonos hölgy dolgozik a pultban, több törzsvendég is megfordul naponta, de minden betérő vendéggel nagyon kedves, segítőkész.
A falakon rengeteg fém teásdoboz és mutatós porcelánok sorakoznak, 85 féle teát lehet itt kóstolni, de elvitelre is lehet vásárolni teafüvet kimérve. A kávé nem volt éppen tökéletes, kissé kaparós utóíze volt a karamellás macchiato-nak. Turmixok, forró csoki, szendvicsek és néhány középvonalas tortaszelet (répatorta, bécsi túrótorta, sajttorta) szerepel a kínálatban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Podma Café Budapest - Étel/italPodma Café Budapest - BelsőPodma Café Budapest - BelsőPodma Café Budapest - BelsőPodma Café Budapest - Étlap/itallapPodma Café Budapest - Étlap/itallapPodma Café Budapest - Étel/italPodma Café Budapest - BelsőPodma Café Budapest - BelsőPodma Café Budapest - Külső kép

Podma Café további értékelései

2022.04.21barátokkal
Kiváló
Finom sütemények, hatalmas tea választék, különleges kávék. Kedves, kiszolgálás,. Megfelelő hely baráti vagy akár üzleti megbeszéléshez is, de ha csak egyedül szeretnél egy jó könyvet olvasgatni arra is tökéletes.
2016.12.29egyedül
A Podma café egy kedélyes, kellemes, kissé retro hely, nagyon kedves kiszolgálással. Szép a teaválaszték. Diszkó zene szól, amit kamaszkoromban utáltam, mára már szelídült az averzióm, mióta megismertem a rapet meg a hiphopot. Hamar kiderült, hogy rádióból szólt a zene s az elviselhető...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!