Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szabadság, nyugágy, party

Pontoon BudapestPontoon Budapest a térképen

2019. júliusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pár éve, - talán 3 - a Lánchíd pesti lábánál nyitott, kifejezetten fiatalokat megcélzó, trendi Duna-parti nyári kiülős teraszos bár, 2 szinten, tetőterasz is van, de az nappal nagyon forró, a lenti részeken van fedett, árnyékos is. A közelmúltban azzal kerültek a média érdeklődésének bűvkörébe, hogy egy nem józan fiatalember és a barátja innen a partról zuhantak be, nem a Dunába, hanem a part menti kövekre és jól összetörték magukat. Azóta annyi biztonsági lépés történt, hogy a part szélére egy vékony szalagot feszítettek ki kb. combmagasságban, szóval ez továbbra sem fog senki megvédeni senkit sem a beugrástól, sem a véletlen bezuhanástól.
Visszatérve a Pontoon-ra, annyira laza a hely, hogy gyakorlatilag bőven túlterjeszkedik az épületén, végig a parti sétányon, némelyik szék már a parkoló turistabuszoktól pár centire van, aminek nincs sok értelme, de nincsenek a székek lebetonozva, könnyűszerrel odébb lehet őket vinni. A székeken kívül vannak nyugágyak is (mind foglalt volt), továbbá függőágyak - ebből volt szabad is, de nem árnyékos helyen.
A nyári időszakban minden nap nyitva vannak, déltől egészen hajnali 4-ig. DJ bulikat tartanak esténként, nemcsak hétvégén, erről többet nem tudok írni, mert ki nem állhatom ezt a fajta zenét. Azt hiszem, jazz is van, na, azt sem bírom. Egyik sem az én zeném. Mielőtt leszáll az éj, még nem a zene, akkor csak aláfestőként szól, de akkor is hasonszőrű gépzenék.
A Blitz Pizza kerek, nápolyi stílusú pizzáit lehet enni, ami színvonalas, minőségi 1890-2450 Ft. (Blitz Konyha "anya" étterem a Madách téren).
Széles, de kommersznek mondható italkínálat. Csapolt sör: Soproni, Krusovice. Kézműves sörök is vannak, néhány, de nem a kiemelkedő márkák: kis üveges Mort Subite - meggyes belga (790 Ft), Birra Moretti (1090 Ft). Frittmann és Feind borok, 420-500 Ft/dl.
Cappy és Coca-Cola termékeket tartanak üdítő fronton, a kis üveges 500 Ft.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (16)
Pontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső képPontoon Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
05.31-09.08.
Világos Hotel Balatonvilágos
33.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
100.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással