Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sok marketing, kis siker

Pöriző BudapestPöriző Budapest a térképen

Gyenge 2018. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. április 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Arany János utcai metrómegálló kijáratánál lévő bódés ételsor egyik egysége a mexikói ételekben utazó Papitos és a szintén magyar találmány Kolbice között.
Egy pici pult az egész, a kisablakban lehet rendelni, de nemhogy ülőhelyük, asztaluk, de még egy állópultjuk sincs, ahol helyben lehetne enni (miközben a szomszédos Papitosnak és a Retró Lángosnak is vannak ülőhelyik, igaz csak műanyag kerti székek, de akkor is van).
A nyitás körül hatalmas médiafelhajtás volt, én legalábbis a Facebook-on és internetes gasztro-oldalakon is lépten-nyomon beleakadtam a Pörizőt dicsérő beszámolókba. Nem tudom, ezeket a tulajdonosok esetleg saját maguk írták-e vagy megrendelték, minden esetre nekem abszolút csalódás, pontosabban fogalmazva, semmi izgalom, semmi újdonság, az ízélmény gyenge, ehhez képest pedig kifejezetten drága. Gyakorlatilag a hortobágyi húsos palacsinta ötletét gondolták tovább, de egy sokkal unalmasabb formában, mert ez nem egy főétel, pláne nem egy komplett étkezést nyújt.
A koncepció lényege, hogy sós palacsintákba töltenek hagyományos magyaros főételeket (pörkölt, brassói, effélék), melyet alufóliába tekerve a kezdbe nyomnak. Magyaros street food... A palacsinta előre le volt sütve, hidegen, melyet a rendelést követően megmikróztak. Hatalmas hiba! Egy magára valamit is adó vendéglátóhely, még ha fast food-ban utazik is, nem mikrózik szerintem. Pláne nem egy palacsintát, amelynek a tésztáját kb. 2 perc megsütni frissen. Brassóis töltelékkel kértem, amibe néhány apró túlsült, részben égett sarkú krumplikocka, valamint sertéshús nyesedék került. A belevalók is már eleve le voltak előre sütve, elkészülve, semmi sem frissen készült. A hús "tépett" pulled pork hatású, magyaros paprikás fűszerezéssel. A palacsinta gumiszerű, ruganyos volt, a tölteléket egyáltalán nem tartotta meg, szakadt az egész minden harapásnál. Tányér, evőeszköz nem "jár" hozzá 1290 Ft-ért, így eszi a vendég, ahogy sikerül. Ennyi pénzért még itt a belvárosban is kapni 2 fogásos ebédmenüt, csak megjegyzem.
Ha valaki kér tejfölt vagy savanyúságot mellé, az plusz 100 Ft-ba kerül. Megjegyzem (szintén), a boltban egy pohár tejföl nem kerül 100 Ft-ba, nemhogy egy kanálnyi. Újabb lehúzás, ami nem szimpatikus egyáltalán.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Pöriző Budapest - Külső képPöriző Budapest - Étel/italPöriző Budapest - Étel/italPöriző Budapest - BelsőPöriző Budapest - Külső képPöriző Budapest - Étlap/itallapPöriző Budapest - Külső képPöriző Budapest - Külső képPöriző Budapest - Külső kép

Pöriző további értékelései

2018.05.09barátokkal
Kiváló
Magyar streetfood bajnoka!!! Kezdésnek egy csirkéset ettem... Gyerekkorom nagymamámnál jutott eszembe róla. Isteni finom volt. Majd egy kicsivel később egy Vörösboros Marhásat is.. Nagyon jól éreztem magam. Jo volt a kiszolgálás is. Isteni finom volt az étel. Bárkinek bármikor...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval