Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Moszkva tér újrahangolva

Pre-Go BudapestPre-Go Budapest a térképen

Átlagos 2017. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Moszkva tér már Széll Kálmán tér, az egész teret és a metrót átalakították, s az alagút támfalánál ezt követően nyitott meg új helyként a Pre-Go talán tavaly, ha jól emlékszem. Engem hangulatában a Cserpesre emlékeztetett a hely, de ők nem egy láncolat, hanem csak egy egység. Színes, fiatalos, élettel teli, vidám dizájn.
Reggel korán nyitnak, alkalmazkodva a munkába indulók igényeihez. Munka után szintén nyitva tartanak, azonban ekkorra a készlet már igencsak le volt fosztva. 3 szendvics árválkodott a pultban, a töltelékük nem volt számomra vonzó, és 990 Ft-ba kerültek, valamint pár péksütemény a tartókosárban. Nehéz volt választani, és nem a bőség miatt, hanem éppen ellenkezőleg. Egy átlagos muffin 490 és 590 Ft-ért szerintem egyáltalán nem reális ár. Melegételben tészták vannak, de azokra kellett volna várni 10-15 percet, azt mondták.
Hogy valamit mégiscsak egyek - amúgy nagyon is éhes voltam, mert aznap az ebédidőt is munkával töltöttem - egy cheddar sajtos csavart rudat kértem, ami 390 Ft-ba került (szervizdíjjal együtt!). Minőségre semmivel nem volt jobb, mint amit a metró aluljáróban a Princessnél kapni, ami valljuk be, közel sem a pékáruk csúcsa, és ráadásul érezni lehetett rajta, hogy reggeli sütés, az frissességét már elvesztette. Mondjuk ez is tanulságos, mert egy minőségi pékáru nemhogy délután, de még másnap is bőven tartja magát. Érthetetlen, hogy miért számolnak fel kötelező 11% szervizdíjat, miközben a pultnál kell rendelni és fizetni és az ételemet is magam vittem az asztalhoz. Azaz "szerviz" mint olyan, nem is történt.
A marketingre és az imidzsre sokat költenek, de szerintem érdemes lenne a kiszolgálásra és leginkább az ételekre - minőségre és választékra - is többet, mert így könnyen visszájára fordulhat a reklám. Sok embert elérnek és bevonzanak, de mások is csalódni fognak, ha ezt tapasztalják, nemcsak én. Jószándékom jeléül "ajánlott"-ra tettem őket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (16)
Pre-Go Budapest - Étel/italPre-Go Budapest - Külső képPre-Go Budapest - Külső képPre-Go Budapest - Étel/italPre-Go Budapest - BelsőPre-Go Budapest - BelsőPre-Go Budapest - BelsőPre-Go Budapest - BelsőPre-Go Budapest - MosdóPre-Go Budapest - Étlap/itallapPre-Go Budapest - BelsőPre-Go Budapest - BelsőPre-Go Budapest - Étlap/itallapPre-Go Budapest - Étlap/itallapPre-Go Budapest - MosdóPre-Go Budapest - Étel/ital

Pre-Go további értékelései

2018.10.03gyerekekkel
Egy kedves iserősöm nagyon óvott a Pre Gotól, de nekem nem volt rossz élmény. Külön tetszett, hogy vannak prémium chilitermékeik, melyeket ingyen lehet használni. Vannak továbbá korrekt minőségű olajaik is. Éltem a lehetőséggel, mindet megkóstoltam. Ettünk egy toastot (3,5 pont), egy bolonyai...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
84.304 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval