Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lazacos szendvics

Prima Delicatesse BudapestPrima Delicatesse Budapest a térképen

Kiváló 2015. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. december 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A József nádor téren található Prima Delicatesse besorolása nem is olyan egyszerű kérdés. Egy kicsit vegyesbolt, egy kicsit kávézó, de akár friss reggelit vagy uzsonnát is beszerezhetünk itt.
A friss szendvicsek választéka átlagon felüli, megjelenésre is ínycsiklandóak, és árban is teljesen korrektek (nagyjából 500 Ft körüli áron kaphatóak). Az általam választott lazacos verziót ropogós magos barna stangliba töltötték, füstölt lazacszeletekkel, friss zöldsalátával, citromkarikával, paradicsommal, paprikával és uborkával.
A kávé gépi Dallmayr, ez az árakban is megmutatkozik, én forró csokit kértem, ami szintén olcsó kategóriás (250 Ft, ha jól emlékszem).
A friss péksütemények csökkentett szénhidráttartalmúak, kakaós csiga, croissant, túrós táska 240 Ft-ért. Glutén- és laktózmentes szendvicset is tartanak, valamint többféle friss salátát.
A Schiszler borászat borait árusítják.
A kiszolgáló hölgy nagyon kedves volt, az az igazi kereskedő típus, aki mindenféle emberrel könnyen megtalálja a hangot, a vásárlók jelentős része visszajáró törzsvendégnek tűnt, akiknek már jól ismerik a szokásait, preferenciáit. Nagyon jó kisugárzású, szimpatikus hely, különösen finom szendvicsekkel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Prima Delicatesse Budapest - Külső képPrima Delicatesse Budapest - Étel/italPrima Delicatesse Budapest - Étel/italPrima Delicatesse Budapest - Étel/italPrima Delicatesse Budapest - BelsőPrima Delicatesse Budapest - Étel/italPrima Delicatesse Budapest - BelsőPrima Delicatesse Budapest - BelsőPrima Delicatesse Budapest - Külső képPrima Delicatesse Budapest - Külső képPrima Delicatesse Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
35.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat fürdőbelépővel
Félpanziós ajánlat fürdőbelépővel
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
31.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval