Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pörgős, mozgalmas

Príma Kávézó - Corvin Plaza BudapestPríma Kávézó - Corvin Plaza Budapest a térképen

2017. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. május 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Corvin Plaza alsó szintjén a CBA bejárata előtt a bal sarokban kialakított kávézó, ami a CBA érdekeltségi körébe tartozik. Akármikor jártam itt, mindig nagy volt a pörgés, sok vendég fordul meg itt. A kiszolgálás ennek ellenére kedves, nagyon gyorsak és hatékonyak a pultosok. Szendvicsekből többféle előre csomagoltat tartanak (bagett, háromszög), ha van friss, inkább azokat preferálom. Süteményfronton széles a választék, Szamos desszertek biztos szerepelnek a repertoárban, mert felismertem őket, de nem tudom, hogy más beszállítótól is hozatnak-e sütiket. Az árak barátságosak, 3-400 Ft-ért kapható a sütemények, tortaszeletek többsége. Sőt, a képviselőfánk csupán 299 Ft-volt. Friss, nagy méretű, sok, könnyű habbal, nem katartikus élmény, de abszolút rendben volt. Elvitelre vettem egy tálca kókuszgolyót, a gyerekek kedvencét.
Helyben le lehet ülni kerek bárasztaloknál, de számítani kell arra, hogy elég nagy nyüzsgésben kénytelen ülni az ember a folyosón. Gyors kávéra, sütire, üdítőre teljesen megfelelő a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (5)
Príma Kávézó - Corvin Plaza Budapest - Étel/italPríma Kávézó - Corvin Plaza Budapest - Étel/italPríma Kávézó - Corvin Plaza Budapest - Étel/italPríma Kávézó - Corvin Plaza Budapest - BelsőPríma Kávézó - Corvin Plaza Budapest - Külső kép

Príma Kávézó - Corvin Plaza további értékelései

2020.10.13egyedül
Szörnyű
Hagyján hogy az akció átverés(2 omnia 1 áráért, még egy kollégát is megkérdezem erről), még a pénztáros is belédköt a vírus miatt és ki is oktat, hogy a gyereke is idősebb nálad és hogy a nővérének 2 fia van... Majd illedelmesen odajön egy másik kolléganő és közli, hogy ne szolgáljon inkább ki.
2018.05.10a párjával
Kiváló
A délelőtti órákba jártam már tőbbször is ittA hely szuper. A kiszolgálás gyors preciz. Tündi nevő munkatársuk kedvességét külön kiemelném nem csak velünk hanem másokkal is.Bátran ajánlom ismerőseimnek is.
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2026.04.15-ig
Hotel Bonvino Badacsony
77.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!