Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kérhetek 5 perc türelmet?

Príma Pék - Westend BudapestPríma Pék - Westend Budapest a térképen

Átlagos 2022. decemberben járt ittÉrtékelt: 2022. december 6.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bár a legutóbbi értékelést is én írtam, és azóta már vagy féltucatszor jártam itt, de a legutóbbi élményem miatt írok. Az adventi hétvégék köszöntöttek be a Westendben is, ami itt a vásárlók számának drasztikus megugrását hozta, már kisebb-nagyobb hordák hömpölyögnek a folyosókon, én is velük sodródom. Miután letudtam a kötelező feladatokat (patika, Spar, GSM szervíz), úgy éreztem, megérdemlek egy kávét. Ahová először mentem volna, ott kígyózó sor volt és csak egy lány csinált mindent, megjegyzem, nem is valami gyorsan. Az aluljáró szinten továbbhaladva jöttem a Príma Pékhez, mert itt is elég jó a kávé és az árak sem vészesek.
Itt is csak egy fős a személyzet, ami túlságosan kevés, hiszen a kávé mellett pékáru, sütemények széles választéka kapható, sőt, decemberben adventi előrendelést is felvesznek, ami kapcsán elvileg lehetne bejglit is kóstolni. Sajnos csak elvileg, mert a pultos hölgy egyúttal takarított, felmosott, a hátsó backstage-ben pakolt, a pultra cukrot, édesítőt tett ki, közben a kávégép folyatott, majd a kávé is kifogyott. Szóval egyáltalán nem ért rá a vásárlókkal foglalkozni. Valószínű már nagyon kimerült és fáradt lehetett, minden esetre szétszórt és figyelmetlen volt. A mögöttem szintén kávéra vágyó sorban állók már hoppon is maradtak. Hiába csészébe - helyben - kértem a kávét, mégis papírpohárban kaptam és fura módon szinte hideg volt a víz a pohár alján, és már rég lefőtt a kávé, mire végre megkaptam.
A cappuccino 590 Ft volt, ami kedvező ár, vettem még 5 db régi idők tejes kiflijét (115 Ft/db), kb. a nosztalgia kifli Prímás változata. Ez is jó minőség. Friss volt.
Szóval jó lenne, ha tudnák a létszám problémájukat kezelni, főleg hétvégén kellene ide a 2 fős személyzet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (28)
Príma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - EgyébPríma Pék - Westend Budapest - Külső képPríma Pék - Westend Budapest - Étel/italPríma Pék - Westend Budapest - Étel/italPríma Pék - Westend Budapest - Étel/italPríma Pék - Westend Budapest - Étel/italPríma Pék - Westend Budapest - Étel/italPríma Pék - Westend Budapest - Külső képPríma Pék - Westend Budapest - Étel/italPríma Pék - Westend Budapest - Étel/italPríma Pék - Westend Budapest - Külső képPríma Pék - Westend Budapest - Külső képPríma Pék - Westend Budapest - Külső kép

Príma Pék - Westend további értékelései

2021.06.15gyerekekkel
A Westend Bevásárlóközpont aluljáró szintjén középtájékon, a mozgólépcső alatt, a szökőkutas tér sarkán nyitott meg egy korábbi pékség és kávézó helyén a Príma Pék lánc újabb egysége. Már több alkalommal vásároltam náluk. A pékség ismertebb termékei mellett finom, friss, tartalmas töltelékes...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Magistern Siófok - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.21-ig
Hotel Magistern Siófok
33.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel