Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A jövő Városa

Princess Bakery & Bistro - Arany János utca BudapestPrincess Bakery & Bistro - Arany János utca Budapest a térképen

2019. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 28.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ebédszünetben csak egy gyors ebéd fért bele. Az Arany J. utcai metrómegálló kijáratánál található Princess pékség már évek óta itt működik, de tavaly felújították, kicsinosították.
Most pedig a környező Podmaniczky tér van teljes felújítás alatt, így elég nagy a por. Míg a metróból könnyű a megközelítés, hiszen a mozgólépcsők ide jönnek fel, addig a környező utcákból meg kell kerülni jobbról vagy balról az egész teret, csak így lehet idejönni.
A kínálat elég színes, jól néznek ki a frissen, helyben készült szendvicsek. Árban is elfogadható. A kisebb piadinába töltöttek 480 Ft-ba kerülnek, a nagyobb bagett formájúak 620-720 Ft között. Vannak húsmentes változatok is. Én egy tojáskrémeset választottam, magos rombusz zsemlével, a tojáskrém és a pékáru is finom, friss volt. Lilahagyma és ecetes uborka, valamint salátalevél volt benne.
A péksütik között a kilóra kimért apró sütijeik finomak, a fahéjas-almás a kedvencem. Sajnos elég drága szerintem, cserébe gyorsan fogy.
Kávét is kínálnak, de kizárólag elvitelre, papírpohárban. Eszpresszó 330 Ft, cappuccino 440 Ft.
A kiszolgálás gyors, kedves.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (11)
Princess Bakery & Bistro - Arany János utca Budapest - Külső képPrincess Bakery & Bistro - Arany János utca Budapest - Étel/italPrincess Bakery & Bistro - Arany János utca Budapest - Étel/italPrincess Bakery & Bistro - Arany János utca Budapest - Étel/italPrincess Bakery & Bistro - Arany János utca Budapest - Étel/italPrincess Bakery & Bistro - Arany János utca Budapest - Étel/italPrincess Bakery & Bistro - Arany János utca Budapest - Étlap/itallapPrincess Bakery & Bistro - Arany János utca Budapest - Étel/italPrincess Bakery & Bistro - Arany János utca Budapest - Külső képPrincess Bakery & Bistro - Arany János utca Budapest - Külső képPrincess Bakery & Bistro - Arany János utca Budapest - Külső kép

Princess Bakery & Bistro - Arany János utca további értékelései

2019.01.06egyedül
Átlagos
Egyik reggel a metrón jutott eszembe, hogy ebédre szendvicset kellene vennem, így az Arany János utcai megállónál kiszálltam vásárolni. A Kőbánya-kispesti egységnél kisebb volt a választék, jóllehet a reggeli csúcs idején jártam itt, a kedvenc tonhalas szendvicsem éppen nem volt. A választott...
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval