Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Baby body macival

Printa BudapestPrinta Budapest a térképen

Kiváló 2019. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 20.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Környezettudatos öko-dizájn-shop és kávézó a belvárosban, a Madách tér és a Gozsdu Udvar között. Régi épület földszintje hatalmas boltíves ablakokkal, már kívülről a falon is látszik, hogy nem mindennapi kreativitással találkozik itt a vendég, a vásárló. Ha már itt jártam, persze az üzletben is körbenéztem, van egy kis kreatív műhely, ahol újrahasznosított termékeket árusítanak ("no waste" felirat a bejárat felett), egyebekben a fő irányvonal az öko-divat, a street art, a tipográfia és a sztanyomás, vannak természetes anyagokból készült ruhák - baby body-któl kezdve felnőtt méretekig -, táskák, plakátok, egyéb lakberendezési tárgyak kreatív mintákkal, grafikákkal.
Jól illeszkedik ebbe a környezetbe a kávézó, ahol a környezettudatosság jegyében nincs elvihető - eldobható - papírpohár, hanem csak helyben csészéből, pohárból lehet kávézni. Ez számomra is az ideális kávézás. Van 2 bárasztal székekkel, fenyőfából, egyedi formában, valamint a viszonylag hosszú bárpultnál is kényelmesen lehet kávézni.
A kávét a szomszédos Blue Bird Roastery pörkölőből hozzák, a ház saját keverékét. Szerintem igazán kitűnő! Ezúttal Cortado-t ittam, 500 Ft-ba került. Ha szeretne az ember vizet mellé, akkor kérni kell. A szimpla eszpresszó 400 Ft, a cappuccino 550 Ft. A kávéspultnál apró ajándéktárgyakat, csecsebecséket is kapni. Az árfekvés és az elhelyezkedés miatt főleg külföldiek keresik fel, inkább a fiatalabb korosztály. Ha nem is vásárol az ember, akár inspiráció gyűjtésért is érdemes ide benézni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (27)
Printa Budapest - BelsőPrinta Budapest - Étel/italPrinta Budapest - Étel/italPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - EgyébPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - Étlap/itallapPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - Étlap/itallapPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - BelsőPrinta Budapest - Külső kép

Printa további értékelései

2018.08.21egyedül
Kiváló
Remek kis kávézó egy dizájnos üzlettel egybeépítve. A kávé remek, szépek a savai, ára is barátinak számít ebben a kategóriában (400 ft). A választék nem nagy, a kiszolgálás kedves, mosolygós. Közel állnak a „no waste” technológiához, vannak erre utaló feliratok, ezek között...
Népszerű szállások a környéken
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.29-ig
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
45.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Laroba Alsóörs
251.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste - Pünkösd Szelestén
Pünkösd Szelestén
05.17-21.
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste
147.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval