Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Felbukkant egy lila panda

Purple Panda - Árkád BudapestPurple Panda - Árkád Budapest a térképen

Átlagos 2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. május 10.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Teljesen átlagos, plázás kínai önkiszolgáló gyorsétkezde, annyi eltéréssel, hogy van egy elég mutatós logójuk, az átlagosnál kreatívabb nevük, tehát a dizájn, a külső megjelenés igényesebb azoknál a retró kifőzde jellegű helyeknél, a többség ilyen, ahol erre semmi figyelmet nem fordítanak.
Viszont ha bepillantunk az üveg mögötti hosszú pultba, ahol az ételek sorakoznak, akkor ugyanolyan küllemű, változatosságú és ízvilágú ételeket találunk, mint bárhol másutt.
A napokban olvastam egy cikket a X. kerületi Kínai Negyedről, és abban az egyik kínai interjúalany világosan leírta, hogy ezeket a magyarországi kínai édes-szójás-generálszószos ételeket csak itt nálunk, a magyar vevők igénye szerint alakították ki és évek óta ugyanezeket készítik, míg sem a kínaiak nem főznek maguknak és nem esznek ilyeneket, illetve a más országbéli - Anglia, USA, Franciaország, stb. - kínai éttermekben sem készítenek ilyesfajta fura, egyáltalán nem autentikus ételeket.
Az árak a kínai gyorsakhoz képest magasabbak, a főételek 990 Ft-ba kerülnek + köret. A szezámmagos csirkefalatok nem voltak sem jobbak, sem rosszabbak, amit máshol is ehetünk.
Helyben és elvitelre is lehet kérni az ételt, a szabad asztal találás viszont nem könnyű, ezen túlmenően a tiszta meg végképp ritkaság. Ez mondjuk nem a pandások hibája, hanem az Árkád takarítóbrigádjának a sara.
A kiszolgálás egykedvű. A tányér és az evőeszköz műanyag, éljen a környezetvédelem...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (7)
Purple Panda - Árkád Budapest - BelsőPurple Panda - Árkád Budapest - BelsőPurple Panda - Árkád Budapest - BelsőPurple Panda - Árkád Budapest - BelsőPurple Panda - Árkád Budapest - Étlap/itallapPurple Panda - Árkád Budapest - Étel/italPurple Panda - Árkád Budapest - Belső

Purple Panda - Árkád további értékelései

2023.10.08egyedül
Szörnyű
Undorító az étel!!! A csirkehús állaga, íze borzalmas. Nem tudom, hogy romlott volt-e sosem éreztem még ilyen iszonyatot. Beleharaptam, kiköptem és kidobtam. Mindezt kb. 3000Ft-ért. Senkinek nem ajánlom, pedig imádom a kínai kaját :( Soha nem undorodtam még így ételtől :(
2020.06.26csoporttal
Kiváló
A többi kínai étteremnél határozottan jobb, finom ételeket kapni. A thai wok fogások például zseniálisak. Elég nagy az étel és ital választék, és még Bubble Tea is kapható. Emellett ráadásul házhoz is szállítanak, direkt kipróbáltam, 30-40 perc alatt meg is jön a NetPincéres futár. Helyben egy...
Népszerű szállások a környéken
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Senior kedvezmény 60+
2024.12.23-ig
Portobello Hotel Esztergom
83.700 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval