Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tarantino ebédje

Quentin's Burger BudapestQuentin's Burger Budapest a térképen

2024. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. február 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Volt egyszer egy Petrus Étterem a Ferenc téren, bizony, nem volt ez olyan rég, de sajnos már múlt idő. Viszont nem állt üresen sokáig a hely, a közelmúltban egy teljesen új koncepcióval, más tulajdonossal és szakáccsal ez az amerikai burgerező nyitott meg. A névválasztás nem véletlen, Quentin Tarantino, a zseniális amerikai filmrendező szellemét idézik meg, pontosabban szellemiségét, hiszen ma is él. Leghíresebb filmjeinek képkockái adják a dekorációt (Kill Bill, Ponyvaregény), valamint Tarantino-filmzenék szólnak. A belső tér az amerikai street food gyorséttermeket, kávézókat idézi. Az étlap nem hosszú, s természetesen ez is Amerikára hangolt. 10 féle kézműves burger, alap szendvics és menüváltozatban (2590-4990 Ft/burgerek, 3490-5890 Ft/ menük). Köretként jó minőségű csónakburgonyát adnak a burger mellé, effélét néhány igényes halétteremben ettem már a múlt években. Az én választásom a Big Kahuna volt (3590 Ft/menüben), amelyhez italként egy kis üveges Coca Cola termék vagy Cappy gyümölcslé vagy ásványvíz választható. Pluszban kértem még egy coleslaw káposzta salátát (790 Ft) is. A zsemle puffancs jellegű, nagy méretű, nem túl izgalmas, a hús nagy méretű, mediumra sült, nagyon ízletes, kiadós, minőségi. Volt még a szendvicsben jégsaláta, lilahagyma, olvadt cheddar sajt, csemege uborka karikák és Quentin szósz, ami leginkább a koktél vagy az ezersziget szószra emlékeztetett engem, de kellemes volt. A krumpli hatalmas adag volt, fémrácsos tartóban érkezett, a coleslaw roppanós, friss. Kötelező szervizdíj van.
Köretként volt még édesburgonya, roppanós csirkeszárnyak több db-os adagban, 2 komolyabb saláta, 4 desszert (churros, almatorta, sajttorta, csoki szufflé).
Alkoholt is tartanak, nem kézműves csapolt és üveges sört, pár fajta bort, rövidet is. Később vettem csak észre a 3 féle ízű milkshake-et, talán legközelebb azt is megkóstolom.
Nagyon kedves, figyelmes, mosolygós személyzet. Az ételekre nem kellett sokat várni. Inkább esti helynek ajánlom, szerintem az jobban passzol hozzájuk, de nekem ebédidőben is tetszett.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (19)
Quentin's Burger Budapest - MosdóQuentin's Burger Budapest - Étel/italQuentin's Burger Budapest - Étel/italQuentin's Burger Budapest - Étel/italQuentin's Burger Budapest - Étel/italQuentin's Burger Budapest - Étel/italQuentin's Burger Budapest - BelsőQuentin's Burger Budapest - BelsőQuentin's Burger Budapest - BelsőQuentin's Burger Budapest - BelsőQuentin's Burger Budapest - BelsőQuentin's Burger Budapest - Étlap/itallapQuentin's Burger Budapest - Étlap/itallapQuentin's Burger Budapest - Étlap/itallapQuentin's Burger Budapest - Külső képQuentin's Burger Budapest - MosdóQuentin's Burger Budapest - Külső képQuentin's Burger Budapest - Étlap/itallapQuentin's Burger Budapest - Étlap/itallap

Quentin's Burger további értékelései

2024.02.27barátokkal
Kiváló
Tudtam, hogy pár nap múlva ide fogok jönni, ezért kértem, hogy kerüljön fel az ittjartamra, na, fel is került, erre a kolléganő simán beelőzött a kanyarban... :o) Na, de másodiknak lenni sem akkor szégyen, szóval, ma teszteltük a helyet, mert egy nagyobb társasággal egy filmes kis háziünnepséget...
Népszerű szállások a környéken
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval